Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Blåvandvej 56A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60417
6 pers.
Antal personer
1850 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Blåvandvej 56A i Blåvand står dette hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer – et oplagt valg til familien eller vennerne. I sommerhuset venter jer en hyggelig indretning med brændeovn, hvor rammerne er sat for en skøn ferie i Blåvand. Fra sommerhuset har I blot 700 meter til centrum af Blåvand.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Blåvandvej 56A bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning, og her er rammerne virkelig sat for en ferie i hyggens tegn.

Hjertet i det 82 kvadratmeter store feriehus er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse. Her kan I virkelig nyde hinandens selskab, uanset om I er sammen om at lave mad, spille spil og se film, eller om I laver noget hver især.

I alrummet sætter brændeovnen prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. Udover brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima i feriehuset. Derudover udgør den hyggelige pejsestue en speciel charme.

Når I skal samle ny energi til de kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 2 soveværelser. På 2 af soveværelserne finder I dobbeltsenge, mens I på det tredje soveværelser finder en køjeseng. Derudover har I 1 badeværelse i feriehuset, der er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne.

Stort udeområde med åben terrasse

Sommerhuset er beliggende på en naturgrund, der er mere end 2.000 kvadratmeter stor, og her har I masser af plads at boltre jer på. Har venter jer også en skøn, åben terrasse, hvor I har havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan få mest muligt ud af feriens solrige dage.

Kort afstand til centrum af Blåvand – kun 700 meter

Fra jeres ferieadresse på Blåvandvej 56A har I ikke langt til centrum af den hyggelige ferieby Blåvand. I har blot 700 meter, før I står i feriebyen, hvor I finder gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker samt en række skønne spisesteder, I kan besøge.

Desuden har I lige knap 1,9 kilometer til det fantastiske Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året. På de brede sandstrande kan I nyde lange gåture, og om sommeren kan I snuppe en frisk dukkert i de blå bølger.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60417

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist alles wie in der Hausbeschreibung. Können wir nur weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ganz tolles gemütliches und hübsch eingerichtetes Haus. Es ist alles vorhanden und von der Hauptstraße bekommt man nichts mit. Sehr empfehlenswert!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfektes Haus, sehr gut ausgestattet. Liegt sehr nah am Centrum ( zu Fuß ca 10 -15 min)
Trotz Nähe zur Hauptstraße sehr ruhig. Tolle Terasse. 2 Kaminöfen. Super Betten. Ein gemütlicher Wohnraum mit tollem Blick über die Terasse in das Grüne Grundstück.
Sogar 4 Fahrräder sind im Schuppen die kostenfrei genutzt werden können.
Ein Gasgrill von Weber steht bereit. Die Gasflasche steht auch im Schuppen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.019
Renoveret / Byggeår:2001 / 1959

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...