Skønt sommerhus med spa og sauna centralt i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Bjerge 3, 79, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60420
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Centralt i Blåvand finder I dette skønne sommerhus på Horns Bjerge 3, 79. I feriehuset kan op til 6 personer og 1 hund holde en ferie fyldt med afslapning – feriehuset byder nemlig på både en sauna og spa. Fra sommerhuset har I kun 800 meter til Vesterhavet og 100 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Kører I til sommerhuset i el-bil, kan I lade den op i sommerhusets ladestik til elbiler.

Indbydende sommerhus med spa og sauna

I sommerhuset på Horns Bjerge 3, 79 venter jer en lys og indbydende indretning, og her vil I straks opleve den dejlige ferieatmosfære, når I ankommer. I feriehuset har I 3 gode soveværelser med dobbeltseng, hvor I kan samle ny energi til jeres feriedage i Blåvand.

Sommerhusets højdepunkter finder I på badeværelset, hvor der er et lille wellnessområde. Her kan I sætte jer godt til rette i den skønne spa og efterfølgende gå ind i den dejlige sauna – I vil uden tvivl komme helt ned i gear her! På første sal findes et gæstetoilet.

Jeres store samlingspunkt i feriehuset vil helt sikkert være alrummet, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. I alrummet er rammerne sat for hyggelige familiestunder, og med brændeovnens knitren i baggrunden vil feriestemningen være helt i top.

Foruden brændeovnen, der både spreder hyggelige feriestemning og varme, har I en energivenlig varmepumpe, som sørger for, at I har et godt indeklima i feriehuset. Derudover har I gode praktiske faciliteter i feriehuset i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Dejlig, åben terrasse med havemøbler og liggestole

De feriedage, hvor solen står højt på himlen, og temperaturerne er høje, skal I da nyde udendørs. Disse feriedage kan I tilbringe på sommerhusets åbne terrasse, hvor I både har havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i, mens I bare nyder solen og ferien.

Skøn beliggenhed i Blåvand med kun 800 meter til stranden

Feriehuset på Horns Bjerge 3, 79 har en skøn beliggenhed i Blåvand, og I vil hurtigt kunne nå til både indkøb og stranden herfra. Fra sommerhuset er der blot 100 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed – Blåvand byder på både supermarkeder og specialbutikker, hvor I kan handle.

Derudover er der kun 800 meter til stranden fra feriehuset, og det vil ikke tage jer lang tid, før I er fremme ved de brede sandstrande og det brusende hav, som er værd at besøge på alle tider af året, uanset vind og vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60420

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, mit allem was man für einen erholsamen Urlaub benötigt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Haus, was zum Bleiben einlädt. Wir haben uns vom ersten Moment wohlgefühlt. Alles nötige ist vorhanden, die Lage ist super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Küche und Bad im Erdgeschoss könnten mal renoviert/modernisiert werdenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 100
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...