Hyggeligt, lyst sommerhus med spabad i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Bjergbovej 4, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60428
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Bjergbovej 4 i Blåvand står dette lyse, hyggelige sommerhus klar til en ferie for op til 6 personer. Sommerhuset er derfor en oplagt ferieadresse for en familie eller en vennegruppe. I feriehuset kan I desuden nyde ekstra afslapning i løbet af ferien i det dejlige spabad.

Lys, hyggelig indretning med spabad

Når I ankommer til sommerhuset på Bjergbovej 4 i Blåvand går der ikke mange øjeblikke, før I føler jer hjemme. Sommerhuset rummer nemlig en lys og hyggelig indretning, hvor der er en skøn ferieatmosfære for jer at holde ferie i.

I løbet af jeres ferie i sommerhuset har I mulighed for at nyde ekstra afslapning. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser kan I nemlig sætte jer godt til rette i det dejlige spabad, hvor I kan komme helt ned i gear i det varme, boblende vand.

Jeres store samlingspunkt i feriehuset bliver utvivlsomt alrummet, hvor køkkenet er forenet med spisepladsen og stuen. Her er rammerne altså virkelig sat for hyggelige feriestunder med brændeovnens knitren i baggrunden.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne, delvist overdækkede terrasse, som er det oplagte sted for jer at tilbringe de solrige dage af jeres ferie. På terrassen kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder solen og lyden af fuglefløjt i baggrunden.

Er vejret stadig lunt om aftenen, kan I samles på terrassen til aftensmaden, som I kan tilberede på sommerhusets grill. Steg nogle lækre, saftige bøffer og nyd et godt glas vin til som afslutning på en dejlig feriedag.

Ferieoplevelser i Blåvand

Der er mange forskellige ting i området, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie i sommerhuset på Bjergbovej 4 i Blåvand. Én ting, som I skal opleve, er Vesterhavet, der ligger 1,6 kilometer fra feriehuset, hvor I kan bade eller nyde lange gåture på stranden.

I Blåvand kan I også opleve Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt. I kan endda bestige fyrets 170 trappetrin for at nå toppen, hvorfra der er en udsigt over området og havet, der er intet mindre end fantastisk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.820
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...