Dejligt sommerhus til 5 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Ved Heksebjerg 8, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60429
5 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil du og din familie gerne holde jeres næste ferie i Blåvand? Så bør I tage et kig på dette dejlige sommerhus, der er beliggende på Ved Heksebjerg 8. Sommerhuset rummer en hyggelig indretning med plads til op til 5 personer, og her kan I altså holde en skøn ferie med familien.

Hyggelig indretning

I det 75 kvadratmeter store sommerhus på Ved Heksebjerg 8 i Blåvand bliver I budt inden for af den hyggelige indretning, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Sommerhusets alrum udgør jeres store samlingspunkt på ferien, hvor I kan samle familien til mange hyggelige feriestunder. Her kan I være sammen om at lave mad i køkkenet, spille spil omkring bordet eller se film i tv’et. Alt imens fuldender brændeovnen feriestemningen med sin knitren i baggrunden.

I feriehuset venter jer 3 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i. På 2 af soveværelserne er der dobbeltseng, mens der på det tredje soveværelse er 1 enkeltseng. Når I står op næste morgen, slipper I for at fryse jeres tæer takket være gulvvarmen på badeværelset.

Skøn naturgrund – terrasse, sandkasse og gynge

Feriehuset er beliggende på en skøn naturgrund, der er mere end 2.500 kvadartmeter stor, så her har I altså masser af plads, I kan boltre jer på i løbet af ferien. Dét vil børnene helt sikkert være vilde med. Til børnene er der desuden sandkasse og gyngestativ i haven.

Mens der er sjov og leg på programmet i havet, kan I andre læne jer tilbage i havemøblerne og liggestolene på terrassen. Efterhånden som timerne går, kan I gøre klar til aftenens middag, som I kan tilberede på sommerhusets grill og nyde på terrassen.

Ferieoplevelser inden for kort rækkevidde

Fra ferieadressen på Ved Heksebjerg 8 i Blåvand har I ikke langt til en række forskellige oplevelser i området. 2,2 kilometer fra sommerhuset ligger det skønne Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året.

I Blåvand kan I også opleve det vestligste punkt i Danmark, som er Blåvandshuk Fyr. Her kan I gå op ad fyrets 170 trappetrin og nå toppen, der byder på en fantastisk udsigt. Ellers er der også udflugtspunkter såsom Blåvand Zoo og Tirpitz-museet, I kan besøge i løbet af ferien.

Blåvand byder desuden på flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker – den nærmeste indkøbsmulighed ligger 1,8 kilometer fra feriehuset. I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge nogle af byens hyggelige spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60429

DE
D.
sagde , Deutschland

Überschaubares aber sehr gemütliches Ferienhaus für bis zu 5 Personen.
Schlafzimmer, sowie Badezimmer sind separat und durch eine Tür getrennt vom Wohn- und Essbereich mit Küche.
Das Haus liegt zurückgelegen auf dem Grundstück und bietet mit seinen 2 Terrassen viel Platz zum Entspannen im Grünen. Die Lage lädt zu tollen Spaziergängen ein, vor allem der ca 2 Minuten entfernte Bunker und die schönen Wege ringsherum. Wir haben uns sehr wohl gefühlt (Familie mit 2 Kindern und Hund)



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.511
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...