Luksusferiehus med swimmingpool, spa, sauna og fitness

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 12, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60432
12 pers.
Antal personer
1900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 30
Swimmingpool
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Luksusferiehuset på Nordkrogen 12 i Blåvand er intet mindre end helt fantastisk, og her kommer I ikke til at mangle noget i løbet af jeres ferie! I sommerhuset kan op til 12 personer holde en helt igennem skøn ferie, og her venter jer både et fitnessrum, en stor swimmingpool, spa, sauna og dampkabine, så der er rig mulighed for både at være aktive og få slappet af i løbet af jeres ferie! Desuden ligger sommerhuset ikke langt fra centrum af Blåvand, og der er blot 700 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Vær aktive i fitnessrum og swimmingpool

I løbet af jeres ferie i luksussommerhuset på Nordkrogen 12 i Blåvand har I rig mulighed for at være aktive. I sommerhuset venter jer nemlig et lækkert fitnessrum, hvor I blandt andet kan løbe og cykle.

Derudover er der også en 30 kvadratmeter stor swimmingpool, hvor I kan svømme og bade i løbet af ferien. Det vil være et sikkert hit blandt feriens vandhunde, og der er ingen tvivl om, at de vil komme til at tilbringe mange timer i swimmingpoolen.

Afslapning i spa, sauna og dampkabine

I sommerhuset er der også tænkt på de af jer, der foretrækker at slappe af. Til jer er der en skøn spa, hvor I kan sætte jer godt til rette og bare slappe fuldstændig af i det dejlige, boblende vand, mens I kommer helt ned i gear.

Derudover er der også både en dampkabine og sauna i sommerhuset, hvor I kan blive forkælet med masser af afslapning i løbet af ferien. I dette sommerhus er der altså ingen tvivl om, at I vil kunne få ladt jeres batterier helt op igen.

Moderne indretning

Overalt i luksussommerhuset vil I opleve en moderne indretning, og I vil hurtigt føle jer godt tilpas her. Jeres samlingspunkt i feriehuset vil uden tvivl blive alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet i ét rum, og hvor rammerne altså virkelig er sat for hyggelige feriestunder for hele ferieflokken.

I det 276 kvadratmeter store luksussommerhus venter jer i alt 6 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I kan få samlet ny energi til jeres kommende feriedage. På 5 af soveværelserne venter jer dobbeltsenge, mens det sjette soveværelse er indrettet med en etageseng.

Når I står op næste morgen, er der hverken kø eller kolde tæer på programmet. I sommerhuset er der nemlig hele 3 badeværelser og 1 gæstetoilet med gulvvarme. Derudover kan I også få glæde af gulvvarme i alrummet og på soveværelserne.

Stor, delvist overdækket terrasse med udekøkken

Sommerhuset er ikke kun helt fantastisk indendørs. Udendørs venter jer nemlig også et skønt udeområde, hvor der er tænkt på både børn og voksne. Til børnene står der et legetårn klar, hvor de kan lege i løbet af dagen.

Alt imens kan I finde jer en god plads i solen på terrassen, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole med lyden af børnenes leg og grin i baggrunden. Hvis I skulle få brug for en pause fra solen, kan I rykke ind under terrassens overdækkede del.

På terrassen venter jer desuden både et udekøkken og en gasgrill, og derfor vil I også kunne tilbringe og nyde de lune ferieaftener på terrassen med lækker grillmad, god vin og dejligt selskab.

Kort afstand til centrum af Blåvand

Sommerhuset på Nordkrogen 12 ligger ikke langt fra centrum af Blåvand, hvor I blandt andet finder gode indkøbsmuligheder, skønne spisesteder og en række butikker, I kan besøge i løbet af ferien. Jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 700 meter fra sommerhuset.

Desuden har I 1,9 kilometer til det fantastiske Vesterhav, som er et besøg værd på alle tider af året, hvor I blandt andet kan nyde lange gåture på stranden og friske dukkerter i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60432

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geräumig, weitläufig und trotzdem gemütlich. Man fühlte sich dort gleich wohl. Sowohl die Sauna als auch der Pool und Whirlpool waren wirklich großartig. Die Zimmer haben alle einen Schrank und sind ebenfalls geräumig und gemütlich eingerichtet. Die Betten sind wirklich ausgesprochen gut und bequem. Die Terrasse und die Außenanlage waren ansprechend und schön gestaltet.

Alles in allem war das Haus sehr wertig und geschmackvoll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes, großzügiges und helles Haus, welches harmonisch in die Natur eingebettet liegt. Die Rehe sind bis an das Wohnzimmerfenster herangekommen. In diesem Haus fühlt man sich rundum wohl. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super tolles Haus, unsere ganze Familie hat sich sehr, sehr wohl gefühlt, auch die 2 Hunde

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:276 / 1.900
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Standvandsspa, 4 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Dampkabine.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...