Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Blåvand

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 55, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60433
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I en lille familie eller et par, der er på udkig efter et hyggeligt feriehus til jeres næste ferie? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus med brændeovn på Hedetoftvej 55 i Blåvand, hvor op til 6 personer holde en dejlig ferie. Sommerhuset ligger desuden ikke langt fra centrum af Blåvand, og I har kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra ferieadressen.

Lys indretning med brændeovn

Når I holder ferie i sommerhuset på Hedetoftvej 55 i Blåvand, er der ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme. I sommerhuset venter jer nemlig en lys og hyggelig indretning, der er med til at skabe den helt rette ferieatmosfære.

Alrummet udgør sommerhusets hjerte og jeres samlingspunkt, hvor I kan samles til både madlavning, sjove spil og gode film. Her sørger brændeovnens knitrende flammer og varme for, at feriestemningen bliver fuldendt.

Efter en dejlig feriedag i Blåvand kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser for at samle ny energi. To soveværelser er indrettet med dobbeltsenge og det tredje med 2 enkeltsenge. Når I står op næste morgen, slipper I for kolde tæer takket være gulvvarmen på badeværelset.

Flere skønne terrasser

På de solrige dage kan I flytte ferien ud på sommerhusets terrasser. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan finde jer godt til rette på en plads i solen, hvor I virkelig kan nyde varmen og lyden af fuglefløjt i baggrunden.

Selv de lune ferieaftener har I også mulighed for at nyde på terrassen. I har nemlig også en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker grillmiddag med saftige bøffer, som I kan samles til på terrassen.

Ferieoplevelser i Blåvand

Fra feriehuset på Hedetoftvej 55 er der ikke langt til centrum af Blåvand, og I har faktisk kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Blåvand finder I både supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos, samt spisesteder og butikker, I kan besøge på jeres ferie.

Blåvand byder desuden på en række skønne ferieoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af ferien. I kan blandt andet besøge Blåvand Zoo, Tirpitz-museet og Blåvandshuk Fyr.

Derudover kan I også tage en tur til det skønne Vesterhav, der ligger 2 kilometer fra feriehuset. Ved Vesterhavet kan I gå ture langs de smukke, brede sandstrande eller hoppe en tur i bølgen blå.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60433

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, charmevolles Haus mit Sonnenterrasse und Kamin für die regnerischen Tage. Zauberhafte Ausblick aus der Küche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus war schlicht und trotzdem gemütlich. 2 Terrassen sind mit Tisch und Stühle ausgestattet. Kamin umd Wärmepumpe machen es auch an kühlen Tagen warm. Es kommen auch mal Rehe und schauen wer da ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön gelegen und gut zu erreichen, es ist sauber und erfüllt seinen Zweck für einen erholsamen Urlaub. Der Außenbeleuchtung ist sehr schön und lädt zu einem schönen Grillabend und einem Glas Rotwein einSoverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...