Fantastisk aktivitetshus til 10 personer med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Solsiden 44, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60435
10 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I flere familier eller en stor vennegruppe, der er på udkig efter et sommerhus til jeres kommende ferie? Så tag et kig på dette firestjernede aktivitetshus på Solsiden 44 i Blåvand. Dette sommerhus byder op til 10 personer ind til en ferie, hvor der er afslapning på programmet i spa og sauna, og mange timers sjov og leg for alle aldre i det veludstyrede aktivitetsrum. I dette sommerhus er også 2 hunde hjertelig velkommen.

Afslappende ferie i spa og sauna

På jeres ferie i sommerhuset på Solsiden 44 i Blåvand vil I kunne nyde masser af afslapning. I sommerhuset har I nemlig flere gode muligheder for at slappe lidt ekstra af, så I kan komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier op igen.

I sommerhuset kan I se frem til en dejlig spa, der byder på en masse afslapning i det varme, boblende vand. Derudover venter jer også en sauna, hvor I kan nyde ekstra afslapning i varmen. I kan også sætte jer ind i saunaen efter en frisk gåtur eller en tur ved Vesterhavet, hvis I trænger til at få varmen igen.

Når hele ferieflokken skal samles til hyggelige stunder, kan I gøre det i alrummet, der danner rammen om mange forskellige aktiviteter, I kan lave sammen. Her kan I blandt andet lave mad, spille spil og se film, alt imens brændeovnen fuldender den hyggelige stemning med sin knitren i baggrunden. Her har I også gulvvarme, der holder fødderne varme.

Desuden har I en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis. Derudover har I også gode praktiske faciliteter i feriehuset, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren slipper I for at skulle bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde.

Veludstyret aktivitetsrum

Uanset alder er der bestemt noget for alle her. Det veludstyrede aktivitetsrum er indrettet således, at der for de konkurrencelystne både er bordtennis, billard, bordfodbold og dart. Hold en lille turnering mod hinanden – vinderen har praleretten indtil næste ferie sammen!

For de mindste er der et lille lejekøkken, et bord hvor der kan tegnes og males og et gamerområde med sofa og 2 spillekonsoller i form af en Nintendo Wii og en Xbox. Der er få spil i feriehuset, så medtag gerne selv nogle.

Sommerhuset ligger på en 3.738 kvadratmeter stor plænegrund, blot 1,6 kilometer fra stranden. På det store udeområde er der tænkt på både store og små, og derfor vil hele jeres ferieflok kunne nyde de varme og solrige feriedage sammen udendørs.

På den flotte træterrasse har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer godt til rette i, mens I bare slapper af i det gode vejr. I baggrunden kan I høre børnene lege, og til dem er der både en sandkasse og et gyngestativ i haven.

Om aftenen kan I alle samles på terrassen, hvor I kan tilberede en lækker grillmiddag med lækre, saftige bøffer og god vin.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60435

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus für Gruppen oder zwei Familien. Viele Möglichkeiten: Sauna, Whirlpool, Kicker, Billard,Dart, Tischtennis und Rückzugsmöglichkeiten. Grundstück und Terrasse haben wir aufgrund der Jahreszeit und des Wetters nicht genutzt, sah aber alles gut aus und bietet auch viel für Kinder.
Man ist leider aufs Auto angewiesen

DE
D.
sagde , Rosengarten

Ein tolles, sehr schönes eingerichtetes Haus mit einer mega schönen Terrasse zum entspannen.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:177 / 3.738
Renoveret / Byggeår:2023 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...