Lækkert sommerhus med vildmarksbad og udebruser

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 46A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60445
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette lækre sommerhus på Hvidbjerg Strandvej 46A i Blåvand med plads til 5 personer, kan du og din familie eller vennegruppe se frem til at holde en fantastisk ferie! Det nybyggede (2022) sommerhus byder på et lækkert vildmarksbad og en udebruser, og så kan I samtidig bo kun 500 meter fra stranden og det brusende Vesterhav!

Skønt udendørs område med vildmarksbad, terrasse og udebruser

Sommerhuset på Hvidbjerg Strandvej 46A i Blåvand byder på et skønt udendørs område, hvor der er tænkt på både store og små, og derfor kan du og hele din ferieflok tilbringe de solrige og varme feriedage på udeområdet.

På udeområdet venter jer et lækkert vildmarksbad, hvor I rigtig kan sætte jer til rette i det varme vand, mens I nyder masser af afslapning under den åbne himmel. I kan også sætte jer en tur i vildmarksbadet om aftenen, når stjernerne kommer frem på himlen – det er helt fantastisk!

Udover vildmarksbadet venter jer også en udebruser på sommerhusets udeområde. Hvis I har været en tur ved stranden, der ligger kun 500 meter væk, kan I skylle sandet af fødderne under udebruseren, når I kommer tilbage til sommerhuset.

Sommerhusets udeområde byder også på en delvist overdækket terrasse, hvor I har havemøbler, liggestole og en gasgrill til rådighed, så I kan tilbringe de varme feriedage udendørs hele dagen lang.

Lys indretning, brændeovn og Chromecast

Indendørs i sommerhuset, der er bygget i 2022, venter jer en lys indretning, som I straks kommer til at føle jer hjemme i. Sommerhuset er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima til jer.

Alrummet er hjertet i sommerhuset, og her vil mange timer af jeres ferie helt sikkert komme til at foregå. Her kan I blandt andet samles foran tv’et, hvor I kan streame jeres yndlingsfilm og -serier via Chromecasten, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender den hyggelige stemning.

I sommerhuset, der er 102 kvadratmeter stort, har I desuden 3 gode soveværelser, som I så småt kan bevæge jer mod, når I efterhånden trænger til at samle ny energi. I de 3 soveværelser venter jer i alt 2 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 1 etageseng, som I kan få jeres skønhedssøvn i.

I slipper helt for at stå i kø, når I står op om morgenen, da sommerhuset er indrettet med hele 2 badeværelser. På begge badeværelser er der desuden gulvvarme, så I også slipper for at starte jeres feriemorgener med at fryse fødderne.

Dejlig beliggenhed kun 500 meter fra stranden

Sommerhuset ligger på en dejlig beliggenhed i Blåvand, og I har altså kun 500 meter til stranden og det smukke, brusende Vesterhav herfra. På få minutter kan I nå frem til stranden, hvor I kan bade, gå ture og bygge flotte sandslotte.

Med ferieadresse på Hvidbjerg Strandvej 46A bor I heller ikke langt fra centrum af Blåvand. Fra sommerhuset har I blot 900 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og i Blåvand er der både supermarkeder og specialbutikker, I kan købe ind hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60445

DE
D.
sagde , Deutschland

Moderne, gut ausgestattetes Ferienhaus in Strandnähe. Schöner Garten und angenehme Umgebung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das kuschlige Haus liegt lärmgeschützt hinter einen kleinen Wall, der auch als Bowlebahn genutzt werden kann. Die große Terrasse ums Haus lädt direkt zum Sonnenbaden ein. Für die kleinen Bewohner ist eine Rutsche und eine Schaukel vorhanden. Der Garten kann auch gut zum Fußballfeld umfunktioniert werden, oder die Bowlebahn als kleine Sandkiste für die ganz Kleinen. Die Hot Tube lädt zum Abendlichen Baden ein, wenn sie den genügend vorgeheizt würde. Das Haus selber hat alles was das Herz begehrt. Ofen, offene Küche, großes Sofa, um hier nur drei Beispiele zu nennen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wundervolles Ferienhaus. Perfekt ausgestattet. Super Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.613
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...