Skønt sommerhus med udespa og udesauna

4
icon
icon
icon
icon

Harestien 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60453
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
8 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er du på udkig efter et sommerhus, hvor du kan tage familien eller vennegruppen med på en dejlig ferie med masser af afslapning? Så er dette skønne sommerhus lige noget for jer! Det nyrenoverede (2023) sommerhus på Harestien 9 i Blåvand byder nemlig op til 6 personer inden for til en ferie, hvor I kan se frem til mange afslappende stunder i udespaen og udesaunaen. I sommerhuset er I desuden velkomne til at have jeres hund med på ferie!

Afslapning i udespa og udesauna

Der er slet ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange timer af jeres kommende ferie på sommerhusets udeområde. Her har I nemlig mulighed for at tilbringe skønne, afslappende stunder, så I kan få ladt jeres batterier helt op igen.

På sommerhusets udeområde venter jer nemlig en udespa, hvor I kan slappe af i det varme vand under den åbne himmel – og det er især fantastisk om aftenen under stjernerne. Derudover venter der jer en skøn udesauna, hvor I kan se frem til masser af afslapning i varmen. I kan også sætte jer ind i udesaunaen efter en gåtur eller en tur ved Vesterhavet, så I kan få varmen igen.

Sommerhuset har også en skøn terrasse, der vender mod syd, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole og nyde solen meget af dagen.

Hyggelig indretning, skønt lysindfald og brændeovn

Indendørs i sommerhuset på Harestien 9 i Blåvand, der blev renoveret i 2023, venter jer en hyggelig indretning. Her vil I uden tvivl komme til at føle jer godt tilpas, så snart I træder indenfor.

Jeres store samlingspunkt i feriehuset bliver alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet. I alrummet er der et skønt lysindfald og en brændeovn, der er med til at sætte rammen for mange hyggelige feriestunder for alle 6 feriegæster.

I sommerhuset venter jer 3 soveværelser, som I kan søge mod, når feriedagen lakker mod enden. På det ene soveværelse er der 2 enkeltsenge, og på hvert af de andre 2 soveværelser er der en dobbeltseng. Gulvvarmen på badeværelset sørger for, at I ikke fryser tæerne næste morgen.

Sommerhusets køkken byder på en opvaskemaskine, så I slipper for at stå med opvasken, efter I har lavet mad. Derudover har I en vaskemaskine på badeværelset, der hjælper jer med at klare tøjvasken i løbet af ferien. Desuden er der en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima.

Oplevelser i Blåvand

I løbet af jeres ferie i Blåvand kan I tage ud for at opleve nogle forskellige ting i området. I kan blandt andet besøge det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr. Her har I mulighed for at gå op ad fyrets 170 trappetrin, og på toppen er der en skøn udsigt.

Derudover er der selvfølgelig også Vesterhavet, som er værd at opleve, uanset hvilken tid på året I er i Blåvand. Fra sommerhuset er der 1,3 kilometer til de brusende bølger og brede sandstrande, der fortsætter så langt, øjet rækker.

Når I skal have købt ind i løbet af ferien, er der både supermarkeder og specialbutikker i Blåvand, I kan besøge. I har kun 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset på Harestien 9.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60453

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist geschmackvoll, mit Liebe zum Detail eingerichtet. Sehr sauber, modern und freundlich.
Die Aufteilung der Räume ist super und das Wohnzimmer mit Essbereich sehr großzügig.
Der Aussenpool ist schön eingefriedet und die Terrassen schön angelegt
Die Ausstattung bietet Alles, was nötig ist und die Geräte in der Küche sind sehr gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr „hyggelig“ gemütlich und mit viel Liebe eingerichtet. Es gibt einen modernen Smart TV, eine Wellness Lounge mit Whirlpool und Sauna und einen tolle. Kamin. Entspannung ist somit garantiert 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gemütliches Ferienhaus mit Fußbodenheizung. Uns hat es allen sehr gefallen, es fehlt an nichts. Modernisiert und absolut gemütliche Betten! Die Sauberkeit war völlig in Ordnung, alles funktioniert einwandfrei. In nicht mal 10 Minuten ist man in der Ortschaft. Wir würden dieses Haus wieder buchen – vor allem wegen der optimalen Raumaufteilung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.660
Renoveret / Byggeår:2023 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...