Firestjernet feriehus med swimmingpool, spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hestehaven 30B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60455
10 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie, hvor der både skal være mulighed for at være aktiv og for at slappe af, er dette firestjernede sommerhus et oplagt valg! I sommerhuset på Hestehaven 30B i Blåvand venter jer nemlig både en swimmingpool, spa og sauna. Her kan I samle op til 10 personer til en dejlig ferie i Blåvand!

Swimmingpool, spa, udespa og sauna

I det firestjernede sommerhus på Hestehaven 30B i Blåvand er der noget for enhver – både jer, der vil være aktive, og jer, der vil slappe af. Til de, der gerne vil være aktive, kan I se frem til sommerhusets 20 kvadratmeter store swimmingpool, hvor I kan svømme og bade i timevis.

De af jer, der hellere vil slappe af, kan se frem til sommerhusets spa, udespa og sauna, hvor der venter jer masser af afslapning i løbet af ferien. Her vil I helt sikkert kunne komme helt ned i gear og få ladt jeres batterier ladet op igen.

Skønne stunder i alrummet

Sommerhusets alrum forener køkken, stue og spiseplads og indbyder til mange skønne stunder i løbet af jeres ferie. Her kan I være sammen om blandt andet at lave mad og se gode film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender den hyggelige feriestemning. Her er der desuden også gulvvarme, der holder jeres fødder varme.

I det 163 kvadratmeter store sommerhus er der 4 gode soveværelser, I kan søge mod om aftenen, når I trænger til at samle ny energi til de kommende feriedage. På hvert af de 4 soveværelser venter jer en dobbeltseng, I kan få jeres skønhedssøvn i. Derudover er der også sovepladser på hemsen.

Derudover er der i sommerhuset 2 badeværelser. På begge badeværelser er der gulvvarme, og derfor kommer I ikke til at starte jeres feriemorgener med kolde fødder.

Sommerhuset rummer gode praktiske faciliteter, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren slipper I altså for at skulle bruge en masse af jeres ferietid på at lave praktisk husarbejde.

Stor terrasse – sandkasse og gynge til børnene

Fra sommerhuset kan I træde ud på den store terrasse, hvor der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en plads i solens varme stråler. Imens kan børnene bygge sandslotte i sandkassen eller gynge på gyngestativet.

På terrassen kan I også tilbringe de lune ferieaftener. I har nemlig en grill til rådighed, som I kan tilberede nogle saftige bøffer på.

Oplevelser i Blåvand

Fra sommerhuset på Hestehaven 30B i Blåvand er der 2,5 kilometer til Vesterhavet, som I helt sikkert bør tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. Her kan I nyde nogle lange gåture på de smukke sandstrande eller hoppe en tur i bølgen blå for at få en forfriskende dukkert.

I kan også tage ud at opleve det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk Fyr. I fyret er der 170 trappetrin til toppen, hvor der venter jer en smuk udsigt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60455

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Name des Hauses „Hygge“ beschreibt das feeling und den Erhohlungswert des Hauses in einem Wort!!

DE
D.
sagde , Deutschland

– Sehr schönes, helles Haus
– wunderschön in die Landschaft eingefügt
– Ideal für größere Gruppe die sich Bein nicht so schönem Wetter gerne auch einmal drinnen beschäftigen möchte
– ruhige Umgebung, Privatsphäre durch geschickte Anordnung der Vegetation rundherum

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich und modern eingerichtet und lädt mit liebevollen Details, einen sehr gemütlichen Urlaub zu verbringen. Für Kinder, aber auch für erwachsene ist für alles gesorgt. Der große Pool mit der Rutsche und auch der außen Whirlpool sind für jung und alt eine große Freude und sorgen für pure Entspannung. Die Betten sind gemütlich und sorgen für einen entspannten Schlaf. Zusätzlich gibt es draußen genügend sitzmöglichkeiten, Hängematten zum ausruhen und einen Sandkasten und ein großes Trampolin um auch draußen eine wunderschöne Zeit zu verbringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 1.740
Renoveret / Byggeår:2016 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...