Lyst, moderne sommerhus med brændeovn i Blåvand

3
icon
icon
icon

Bergsvej 15, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60461
7 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bergsvej 15 i Blåvand står dette lyse, moderne sommerhus klar til jeres næste ferie med familien eller vennegruppen. Her er der plads til en ferie for op til 7 personer, og jeres hund er også velkommen til at komme med på ferien. Sommerhuset byder på en lys og moderne indretning samt en skøn terrasse og have.

Lys og moderne indretning med brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset på Bergsvej 15 i Blåvand, bliver I straks mødt af den lyse og moderne indretning, som kommer til at danne rammen om jeres ferie. I vil hurtigt føle jer godt tilpas her – det er der ingen tvivl om.

Hjertet i det 85 kvadratmeter store feriehus er alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. Her kan I tilbringe mange hyggelige feriestunder med gode film i tv’et, sjove spil ved bordet og hyggelig madlavning i køkkenet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender feriestemningen.

I sommerhuset venter jer desuden 3 gode soveværelser med i alt 5 sovepladser, som I kan få jer en god nats søvn i efter en dejlig feriedag i Blåvand. De resterende 2 sovepladser finder I annekset, hvor der også er et gæstetoilet. I sommerhuset har I desuden 1 badeværelse.

Når I holder ferie i dette sommerhus, skal I ikke bruge en masse tid på praktisk husarbejde, da I både har en opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det. Desuden har I en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima.

Skøn terrasse og have

Sommerhuset ligger på en grund, der er 2.800 kvadratmeter stor, og på udeområdet venter jer en skøn, delvist overdækket terrasse og en have, hvor hele ferieflokken kan tilbringe de varme og solrige dage af jeres ferie.

På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I har mulighed for at læne jer godt tilbage og bare slappe af i solen. Imens kan børnene lege i haven, hvor der både er en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Om aftenen kan I alle samles på terrassen, hvor I kan tilberede en lækker middag på grillen som en skøn afslutning på feriedagen.

Ferie i Blåvand

Blåvand er et dejligt område at holde ferie i, og her er der flere forskellige ting, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge Vesterhavet, der er beliggende 1,6 kilometer fra sommerhuset, hvor I kan bade, bygge sandslotte, gå lange ture og meget mere. Af andre oplevelser i Blåvand er der også Tirpitz-museet og Blåvand Zoo.

Når I skal have handlet ind i løbet af ferien, kan I besøge byens supermarkeder og specialbutikker, og den nærmeste indkøbsmulighed finder I 2,1 kilometer fra feriehuset. Blåvand byder desuden på flere gode spisesteder, I kan besøge, når I vil slippe for selv at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60461

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus inmitten der Natur. Umgeben von Nadelbäumen kann man in dem großen Garten schön entspannen oder auch mal ein kleines Fußballspiel mit den Kids unternehmen. Auch für die Kleinsten ist gesorgt, ein Sandkasten und eine Schaukel ist vorhanden. Für größere Kinder ist bestimmt auch die Glasfaserausstattung interessant. Sehr zu empfehlen, wir würden schon gerne einmal wieder kommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus, sauberer Zustand und eigentlich alles da, was man für einen schönen Urlaub braucht. Der Aussenbereich ist mit den Gartenmöbeln einladend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Also ein super Haus ,tolles Grundstück

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:85 / 2.800
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (107 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 5 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...