Hyggeligt feriehus med udespa og plads til 6 personer i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 34, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60464
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Med sin fredelige beliggenhed på Vandflodvej 34 i Blåvand finder I dette smukke sommerhus med et skønt udendørs boblebad på terrassen. Feriehuset er renoveret i 2024 og tilbyder alle moderne bekvemmeligheder til 6 personer og eventuelt en hund. Der er ladestik til el-bil ved sommerhuset.

Feriestemning inde og ude

Ved ankomsten vil I straks føle jer hjemme i det lyse og hyggelige sommerhus. Det åbne køkken i forbindelse med spiseplads og opholdsstue indeholder alt, hvad I har brug for til fremstilling af lækre måltider. Lad jer inspirere af lokale delikatesser, som for eksempel friskfangede rejer, sild eller bakskuld, som er saltet og tørret fladfisk.

I opholdsstuen kan I lave en fælles filmaften – stream jeres yndlingsfilm og serier via TV’ets Cromecast, sæt popcorn frem og tænd op i brændeovnen til en hyggeaften. De tre soveværelser byder på 6 komfortable sengepladser, hvor I kan hvile rigtig godt ud i den friske vesterhavsluft.

Moderne faciliteter, som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, energibesparende varmepumpe og ladestik til el-bil er til rådighed for jer i dette sommerhus.

Udendørs luksus med udespa på terrassen

Nyd opholdet på terrassen i komfortable liggestole, eller udnyt det overdækkede område til at indtage morgenmaden udendørs. På den 2.500 kvadratmeter store naturgrund kan både børn og voksne brænde energi af med boldspil eller et vikingespil. Afslut dagen med at tænde op i grillen, og nyd et godt glas vin.

Der er under 2 km til stranden, så en rolig vandretur ned til solnedgangen føjer endnu en oplevelse til feriestemningen og velværet. Når I kommer tilbage, vil en tur i spaen sætte prikken over i’et.

Tæt på shopping

En gåtur på 500 meter fører jer til det nærmeste supermarked og et af de mange bagerier i Blåvand. Lidt længere fremme er du allerede i Blåvands idylliske centrum. En hotdog som frokostsnack efterfulgt af en softice kan forlænge opholdet i byen. Blåvands butikker har meget at byde på. Her kan du få alt, hvad du har brug for til grillen – både hos slagteren, ved fiskehandleren eller i supermarkedet.

De lange, hvide sandstrande på vestkysten har en helt særlig charme. Und dig selv en længere gåtur som balsam for krop og sjæl langs Blåvands kyststrækning.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2024 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...