Moderne poolhus tæt på stranden med luksus udendørs faciliteter

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 2B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60478
12 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Det moderne poolhus på Sønder-Vasevej 2B i Blåvand emmer af luksus. Huset er 250 m2 stort og er bygget i 2021. I huset finder I mange gode faciliteter såsom et stort aktivitetsrum med billard og bordtennis, hvor man rigtigt kan få sit konkurrencegen i spil. Her er der plads til 12 personer, og huset egner sig derfor godt til en ferie med flere familier eller en stor vennegruppe. Huset ligger blot et smutkast fra indkøbsmuligheder og den vestjyske sandstrand, hvor man kan få en masse timer til at gå. Der er også en ladestation til jeres el-bil ved ferieboligen.

Feriehus med moderne indretning, pool og aktivitetsrum

Sommerhuset på Sønder-Vasevej 2B byder på alt det udstyr, som I har brug for på en ferie og mere til. Huset har et stort opholdsrum med højt til loftet og behagelige kvalitetsmøbler, hvor man kan sidde dejligt og nyde hinandens selskab. Ved siden af opholdsrummet ligger det store og lyse aktivitetsrum, hvor I kan afholde små turneringer i både billard og bordtennis.

Huset har et lyst og rummeligt køkken med kogeø og moderne udstyr. Her kan I alle lave mad sammen og spise ved det store spisebord. I kan også nyde udsigten til den blafrende marehalm gennem de store vinduespartier i køkkenet, hvor der også er udgang til den dejlige terrasse.

Feriehuset har to badeværelser med gulvvarme, hvilket er praktisk, så I kan reducere ventetiden om morgenen. Sovepladserne er også placeret på to forskellige sider af huset, så I kan dele dem godt op – f.eks. hvis I holder ferie med 2 familier. I alt er der 4 soveværelser med komfortable dobbeltsenge og 2 hemse med i alt 4 sovepladser. Ud over tv i stuen og aktivitetsrummet er der også tv i alle soveværelser, hvilket er ren luksus.

Et af de helt store højdepunkter ved feriehuset er den moderne pool, som både indbyder til afslapning og til timevis af sjov og plask i det blå vand.

Hele feriehuset opvarmes desuden med en varmepumpe, som driver gulvvarmen på en energibesparende måde.

Feriehus med både 6 personers udespa og udendørs sauna

Feriehuset er beliggende på en stor og smuk naturgrund med både trampolin og volleyballbane. Fra opholdsstuen har I adgang til den rummelige, overdækkede terrasse, hvor I kan gøre det behageligt for jer. Også når det regner, for da kan I sidde i læ og få varmen fra strålevarmerne.

Fra køkkenet er der adgang til den åbne og delvis afskærmede terrasse, hvor I kan sidde om havebordet og nyde en dejlig middag lavet på husets gasgrill. I har også både parasol og solvogne til rådighed.

For dem, som elsker luksus og wellness, er der både en dejlig varm udesauna, en boblende spa og en udebruser, hvor man kan få et forfriskende skyl eventuelt efter en tur i det brusende Vesterhav.

Blot 300 meter til stranden og andre nærliggende aktiviteter

Kun 300 meter adskiller jer fra Vesterhavet og de brusende bølger. Her kan I bygge sandslotte, samle skaller og dyrke alle former for vandsport. Hvis I er friske, kan I også tage et dyp i det kølige vand.
Der befinder sig også kulturelle aktiviteter i nærheden af sommerhuset. I kan for eksempel besøge Blåvandshuk Fyr, tage en tur til Blåvand Zoo eller høre om de spændende historier fra krigen i Tirpitz Museum.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:250 / 1.781
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...