Hyggeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Bakkedraget 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60480
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus ligger ugeneret og kun 1 kilometer fra byens centrum og 1,8 kilometer fra stranden og det fantastiske Vesterhav. Her er plads til en ferie for op til 6 personer – et oplagt valg til en ferie for familien eller sammen med vennerne. I sommerhus som er blevet renoveret i 2023 på Bakkedraget 28 i Blåvand.

Lyse rum med hyggelig indretning og brændeovn

Sommerhuset på Bakkedraget 28 i Blåvand er blevet renoveret i 2023 og har fået en hyggelig indretning og lyse rum. Her vil I uden tvivl komme til at føle jer godt tilpas på jeres ferie ved Vesterhavet.

Køkkenalrummet som er lyst og hyggeligt, bliver sikkert jeres samlingspunkt i sommerhuset og brændeovnen er med til at sætte rammen for mange hyggelige feriestunder for alle 6 feriegæster.
I sommerhuset er der 3 soveværelser hvor I kan trække jer tilbage efter en aktiv dag med mange oplevelser. På det ene soveværelse er der 2 enkeltsenge, og på hvert af de andre 2 soveværelser er der en dobbeltseng. Gulvvarmen på badeværelset sørger for, at I ikke fryser tæerne næste morgen.
I sommerhusets køkken står en opvaskemaskine, så I slipper for at stå med opvasken. Derudover står en vaskemaskine og en tørretumbler til jeres rådighed.

En energivenlig varmepumpe i spisestuen sørger for et godt indeklima. I den hyggelige chaiselongsofa kan I se film foran brændeovnen eller sæt jer godt til rette med en god bog.

Træterrasse med havemøbler og grill

Fra stuen har i adgang til en delvis overdækket træterrasse, her kan I søge hen hvis har brug for en skyggeplads. Nyd en kop kaffe i de gode havemøbler og senere en grillmiddag og et glas vin. På den åbne del kan I nyde solen på solsengene og nyde det gode vejr. Her er I godt afskærmet på grund af det bakkede område.

Ferieoplevelser for store og små i Blåvand

Blåvand er et skønt område at holde ferie i, og her venter jer en række hyggelige og sjove ferieoplevelser for både store og små. Ét af de steder, som I selvfølgelig skal besøge i løbet af jeres ferie er Vesterhavet, der ligger 1,8 kilometer fra sommerhuset på Bakkedraget 28. Ved Vesterhavet kan I både gå lange ture, bade, bygge sandslotte og meget mere.

Af andre ferieoplevelser i Blåvand er der også Blåvandshuk Fyr, der er det vestligste punkt i Danmark. Fyret har 170 trappetrin til toppen, hvorfra I kan opleve en smuk udsigt over området. Derudover er der også udflugtspunkter såsom Tirpitz-museet og Blåvand Zoo, som I kan besøge på jeres ferie i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60480

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und mit viel Liebe eingerichtetes Ferienhaus.

Tolle Lage. In sehr gutem und renovierten Zustand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber sehr gemütliches und liebevolle eingerichtetes Ferienhaus auf einem Naturbelassenen Grundstück . Das Wohnzimmer ist durch seine großen Fenster sehr Lichtdurchflutet. Wir haben uns in diesem Haus sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder .

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach nur toll.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.723
Renoveret / Byggeår:2023 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...