Moderne feriehus med en fantastisk beliggenhed – 2 hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 39, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60481
10 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset på Lyngsletten 39 i Blåvand er perfekt til en ferie med flere familier eller vennerne. På 132 m² er der plads til 10 personer, og jeres 2 hunde er også velkommen. Sommerhuset blev totalrenoveret i 2022 og venter på jer med sin moderne indretning. Den skønne terrasse med vildmarksbad og legeredskaberne sikrer afslapning og sjov i den friske luft.

Moderne indretning med pejs

Ved indretningen af værelserne blev der lagt stor vægt på skandinavisk stil, kvalitet og komfort. Denne stil er holdt igennem alle feriehusets rum på Lyngsletten 39. Feriehusets hjerte, den rummelige stue med spisebord og åbent køkken, er et rum, hvor det er en sand fornøjelse at opholde sig i. De store gulv-til-loft-vinduer sørger for et fantastisk lysindfald og byder samtidigt på den flotte udsigt til naturen.

Om aftenen kan I samle jer i sofaen, lytte til den knitrende ild i pejsen og nyde stemningen i fulde drag. Fra opholdsstuen kan I i øvrigt komme op til et lille plateau via en stige. Et fantastisk sted for børnene at trække sig tilbage, spille spil eller bygge en hule.

I det moderne køkken bliver det til en begivenhed at tilberede måltider, fordi alle kan hjælpe til ved den lange bordplade. Moderne apparater som et induktionskomfur, 2 køleskabe, 2 frysere og 2 ovne gør madlavning til mange personer til en leg.

I 4 af de 5 soveværelser finder I dobbeltsenge og et soveværelse har en køjeseng. Med 2 badeværelser opstår der ikke kø om morgen, og gulvvarmen sørger for varme fødder. Derudover kan I ved behov tænde for den energibesparende varmepumpe i feriehuset.

I gangen er der udover vaskemaskine og tørretumbler også masser af skabsplads til overtøj og sko. Elbilen kan lades direkte i indkørslen.

Stor træterrasse med vildmarksbad og legeplads til børnene

Nyd sommeren og solen på den store træterrasse, hvor I både kan vælge at sidde ved det store spisebord, ligge på solvognene eller sidde i loungesættet og læse en god bog med en friskbrygget kop kaffe. Alt mens børnene leger på den store grund, hvor der både er legetårn med rutsjebane, sandkasse og trampolin.

Når aftenen falder på, tænder I op for grillen og nyder et lækkert måltid udenfor, efterfulgt af en tur i vildmarksbadet, hvor I kan se og nyde udsigten til stjernehimlen.

Central beliggenhed i Blåvand – i gåafstand til byen og stranden 

Feriehusets beliggenhed på Lyngsletten 39 er perfekt. I er kun 200 meter fra Blåvands centrum, og stranden ligger også kun 800 meter væk. Så I har alt inden for gåafstand. I Blåvand kan I slentre langs den idylliske gågade, shoppe i butikkerne eller besøge en af de mange restauranter eller caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60481

DE
D.
sagde , Deutschland

Imm großen und ganzen ein schönes Haus, der Wohn, Essbereich und Küche sind Spitze



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:132 / 1.790
Renoveret / Byggeår:2022 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (158 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...