Familievenligt sommerhus med pool og infrarødsauna til 8 personer

4
icon
icon
icon
icon

Kollemarken 41, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60482
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 25
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Særdeles familie- og børnevenligt renoveret (2023) sommerhus med plads til sjov, leg og afslapning med swimmingpool og infrarødsauna. Sommerhuset ligger på en 1600 m2 grund, centralt i Blåvand tæt på indkøb og byliv – også stranden ligger kun en lille gåtur væk.

Medbringes eget kabel, er der mulighed for at få ladet jeres el-bil op.

Lyst indrettet sommerhus og vandsjov i poolrummet

Det renoverede sommerhus på Kollemarken 41 danner rammerne for en fantastisk ferie. Her er plads til 8 feriegæster, og her vil I helt sikkert føle jer godt tilpas. Lige så vel som der er plads til at få ladet batterierne op, har I også mulighed for timevis af sjov i swimmingpoolen eller i haven.

Sommerhusets planløsning er praktisk og veludnyttet – her er et stort poolområde med tilhørende spa og infrarødsauna, køkkenalrum med stue og køkken i åben forbindelse, to badeværelser, fire soverum samt et lille fint kontor.

Poolen falder helt sikkert i god jord hos især børnene, der kan få timevis af sjov med dykning eller en badebold, imens den står på afslapning i spaen eller i den unikke infrarødsauna, som giver en rar varm fornemmelse i kroppen. Indefra poolrummet kan man gennem det store glasparti se ud i køkkenalrummet. Det veludstyrede køkken står klar til brug, og i modsatte ende kan I dumpe ned i sofaarrangementet efter en lang dag i poolen eller i Blåvand. I hjørnet af stuen findes også pejsen, som spreder hygge og varme.

Når mørket falder på og øjnene begynder at falde i, står de fire soveværelser klar til jer! På to af værelserne er der dobbeltsenge på henholdsvis 180×200 cm og 140×200 cm, på det tredje værelse er der to enkeltmandssenge, 90×200 og på det sidste værelse køjesenge. Køjesengen måler 70×200 og vil sikkert være et hit hos børnene.

På et af de to badeværelser har I mulighed for at ordne det praktiske gøremål: at vaske tøj, da vaskemaskine og tørretumbler her er tilgængelige. Det samme gør sig gældende for kontoret, hvis nogen er nødt til at få ordnet noget arbejde på ferien.

Stort udeområde med terrasse 

Sommerhuset, der kun ligger 800 meter fra stranden, er beliggende på en stor plænegrund og har en stor, afskærmet og delvist overdækket terrasse. Der står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en god plet på terrassen. Desuden kan I takket være grillen spise en lækker grillmiddag på terrassen på de lune sommeraftener.

I haven er der masser af plads, som I kan boltre jer på. Det vil især børnene elske. På græsplænen der plads til fodbold eller kongespil, mens de yngste feriegæster kan gynge eller lege i sandkassen.

Fra sommerhuset har I kun 800 meter til Vesterhavet. Når I trænger til en frisk dukkert på de varme feriedage, vil det ikke tage jer lang tid at nå til de blå bølger og hvide sandstrande. Ved Vesterhavet er gåture langs stranden også helt fantastiske på alle tider af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60482

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns vom ersten Moment an als wir das Haus betraten wohl gefühlt. Es war sauber und aufgeräumt so wie es sein soll.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:171 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2023 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...