Moderne stråtagsbelagt aktivitetshus med wellnessafdeling

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Kallesmærskvej 24, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60483
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I dette moderne hus i Blåvand er der alt, hvad I behøver for at få en luksuriøs ferie. Her er der tænkt på selv den mindste detalje. Feriehuset er bygget i 2022, og her kan der bo 10 personer, hvorfor feriehuset er oplagt til, at flere familier kan holde ferie sammen. Den er praktisk indrettet, idet hver familie kan bo i hver sin ende af huset med tilhørende badeværelse. Derudover er der en smuk og detaljeret wellnesafdeling samt udespa, sauna og udebruser til rådighed.

Velindrettet feriehus med lyst og rummeligt aktivitetsrum

Feriehuset på Kallesmærskvej 24 er særlig velindrettet med moderne og komfortable kvalitetsmøbler. Fra entréen møder I det flotte og hyggelige køkkenalrum, hvor der er flere forskellige hyggekroge. Det praktiske køkken står flot og tilbyder en vinkøler, så I nemt og hurtigt kan nyde et koldt glas vin på terrassen eller inden døre. Derudover er der også en qooker i køkkenet, så det altid er nemt at tilgå kogende vand hurtigt.

I stuen kan I slå jer ned og se en hyggelig film, mens den glasklare pejs skaber en dejlig feriestemning. Fra stuen kan I gå ind i det store aktivitetsrum med både billard, bordtennis og bordfodbold. Her kan I afholde en kæmpe spilleaften med forskellige turneringer i hver disciplin, så I kan finde familiens mester. Fra aktivitetsrummet er der også en trappeopgang til den fine hems, hvor I finder en formel 1 stol med tilhørende rat og pedaler samt en hyggekrog med PS5. Her kan teenagerne trække sig tilbage.

Feriehuset har 5 gode soverum samt hele 3 badeværelser, som hører til hver sin soveafdeling. Det er derfor muligt at bo flere familier i feriehuset, men separat i hver sin afdeling med tilhørende badeværelse, som man kan deles om – det er praktisk! Alle 3 badeværelser har gulvvarme, og et af badeværelserne er endda udstyret med en dobbelt bruser. Herfra er der også adgang til feriehusets flotte wellnessafdeling, som byder på både bruser med en tilhørende balje med koldt vand. Hertil er der også dampkabine samt en sauna som også kan være en infrarød sauna. Dette er ren luksus og afslapning på samme tid.

Feriehus med stor åben træterrasse og markise

Fra feriehuset er der flere udgange til den store åbne træterrasse, som byder til mange hyggelige udendørs stunder. Selvom terrassen er åben, kan I finde læ inde i den lille gård, som feriehuset danner. Her er behagelige havemøbler og en stor gasgrill til rådighed, så I altid kan tilberede en formidabel grillmiddag. Hvis vejret er godt, kan I læne jer tilbage på de behagelige liggestole, og har I brug for skygge, kan I blot køre den praktiske markise ud.

Om aftenen kan I tage et varmt dyp i den boblende udespa, mens I kan nyde et dejligt glas vin fra jeres praktiske vinkøler og se på de mange smukke stjerner. Udenfor finder I også en udebruser, så I kan skylle jer af. Skulle I ankomme i en el-bil, er det også muligt for jer at oplade den ved feriehuset.

Fra feriehuset er der 2,2 kilometer til stranden, hvilket blot er en frisk gåtur. Derudover ligger den nærmeste købmand blot 600 meter fra feriehuset.

Besøg Danmarks vestligste punkt eller tag en tur i zoologisk have

I Blåvand finder I Danmarks vestligste punkt ved Blåvandshuk fyr. Fyret er 39 meter højt og har en flammehøjde på 55 meter. Efter et besøg ved Danmarks vestligste punkt, kan I tage en smuttur i Blåvand Zoo. Blåvand Zoo er den eneste zoologisk have i Danmark, som har hvide løver og røde kæmpe kænguruer. Det er helt sikkert et besøg værd og vil falde i rigtig god smag ved de mindste i familien.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 1.809
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Dampkabine, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...