Klassisk træsommerhus med skønt anneks på lukket vej i Blåvand

3
icon
icon
icon

Sandvej 5, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60498
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Sandvej 5 i Blåvand venter dette klassiske og charmende sommerhus på jer. Her er plads til 6 ferigæster og er beliggende på en skøn naturgrund for enden af lukket vej – ideelt til børnefamilien. Fra sommerhuset er der heller ikke langt til Blåvands bymidte eller Vesterhavet

Klassisk dansk indretning og skønt anneks

Når I træder ind i det fine og velholdte sorte træsommerhus, vil I blive mødt af den klassiske danske sommerhusstil præcis som feriehusets ydre. De hvide trælister på væggene og loft til kip skaber en rummelig og behagelig stemning i sommerhuset, hvor der er plads til socialt samvær med familien.

I sommerhusets skønne opholdsafdeling i form af et køkken-alrum med åben forbindelse til en stue, kan I være fælles om madlavningsprojekter, nyde de gode måltider ved spisebordet og efterfølgende sofaafslapning med brætspil eller med popcorn og jeres yndlingsfilm. Når solen gået til køjs, kan I ligeså fordele jer på et af husets tre soveværelser. Her er godt med opbevaringsplads og behagelige senge venter på jer.

To af værelserne finder I indeni selve huset, mens det tredje værelse er i det store anneks. Annekset er perfekt, hvis I er to hold venner afsted på ferie, til teenagerne eller måske børnene ville elske en nat under eget tag?

På badeværelset er desuden installeret vaskemaskine og tørretumbler, så I evt. kan vaske strandhåndklæderne undervejs.

Plads til sol, grillaftner og familiehygge

Selvom det er hyggeligt at opholde sig inden døre, vil I formentlig have lyst til at rykke ud i det fri, så snart solen skinner. Grunden er nemlig fint anlagt med flere møblerede terrasser, så I har adskillige solkroge at vælge imellem. Der er også en overdækket afdeling, hvis I har brug for en pause i skyggen, mens fyrretræerne, der omkranser naturgrunden, sørger for et ganske uforstyrret udeliv. Efter en skøn dag i solen, skal der helt sikkert tændes op i grillen – og imens der grilles lækre friske fisk fra lokalområdet, kan de yngste familiemedlemmer lege på gyngerne eller bygge sandslotte i sandkassen.

Ferie ved Danmarks vestligste punkt

Blåvand er Danmarks vestligste punkt og fra sommerhuset har I gåafstand til Blåvands bymidte, hvor I finder et godt udvalg af supermarkeder, småbutikker og spisesteder. Det samme gør sig gældende fra Vesterhavets hvide sandstrande eller Kallesmærsk Hede – begge steder er bestemt et besøg værd uanset årstiden og vejret

Når I holder ferie i Blåvand, er der masser af mulighed for aktiviteter for hele familien. Det kan bl.a. anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr, Blåvand Zoo, Blåvand Bolcher og museet Tirpitz.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:58 / 1.502
Renoveret / Byggeår:2023 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...