Idyllisk stråtækt feriehus til 8 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Gl Mælkevej 50, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60499
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset her på Gl. Mælkevej 50 i Blåvand kan op til 8 personer og 1 hund holde en dejlig ferie i skønne omgivelser. Det stråtækte feriehus har en fin terrasse, som indbyder til hyggelige stunder på lune sommerdage. I sommerhuset er der bl.a. Chromecast, vaskemaskine og tørretumbler, brændeovn og spabad.

8-personers sommerhus med brændeovn og spabad

Sommerhusets 139 m2 er fordelt på 2 plan, og både stueplan og 1. salen er indrettet med et badeværelse med gulvvarme. Et af feriehusets highlights er spabadet, hvor I rigtig kan slappe af og nyde jeres velfortjente ferie. Derudover er der både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, så I kan vaske tøj og håndklæder, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hele familien kan samles til et spil kort ved spisebordet, eller I kan sætte jer godt til rette i sofaen og nyde varmen fra brændeovnen, der fuldender feriestemningen. Der er Chromecast i sommerhuset, så I kan holde en hyggelig filmaften med jeres yndlingsfilm og popcorn.

I sommerhuset er der en varmepumpe, som I kan benytte som energibesparende opvarmningsmetode.

De 8 sovepladser er fordelt på 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge.

Skøn, afskærmet terrasse med gasgrill

Til sommerhuset hører en skøn, afskærmet træterrasse, som uden tvivl kommer til at være samlingspunktet på de lune sommerdage. Her kan I nyde solen og slappe af i de komfortable havemøbler, mens børnene leger på den 2630 m2 kombinerede natur- og plænegrund, hvor der også er gyngestativ.

Til aften kan I tænde op i gasgrillen, så I kan indtage et lækkert grillmåltid på terrassen, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Spændende aktiviteter for hele familien i Blåvand

Når I holder ferie i Blåvand, er der masser af mulighed for aktiviteter for hele familien. Det kan bl.a. anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr, Blåvand Zoo, Blåvand Bolcher og museet Tirpitz.

Blåvand byder desuden på et udvalg af restauranter og muligheder for shopping i de lokale butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60499

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus.Die Aussenfläche war durch die Überschwemmung im Frühjahr noch ganz schön mitgenommen, was uns aber nicht weiter gestört hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ruhig außerhalb von Blavand im Grünen gelegen. Bis in den Ort sind es ca. vier Minuten Fahrzeit mit dem Auto.
Rundherum umgeben ist das Haus von einem wirklich großen Garten und einer wunderschönen Terrasse mit gemütlichen Sitzecken.
Die Zimmer sind großzügig geschnitten und sehr liebevoll eingerichtet und dekoriert. Gefallen haben uns die dicken Matratzen in den Betten sowie die Schränke, die viel Stauraum bieten.
Auf dem großen Sofa findet eine Familie mit fünf Personen genügend Platz zum Liegen und Sitzen.
Besonders schön sind die bodentiefen Fenster bzw. Terrassentüren im Wohn-/ Essbereich und im unteren Schlafzimmer und der französische Balkon oben, die viel Licht und Sonne in das Haus lassen. Auch das Badezimmer in der oberen Etage wirkt durch das große Fenster sehr hell und freundlich.
Die Ausstattung der Küche, der beiden Badezimmer sowie des Hauses insgesamt ist für uns hervorragend gewesen. Als fünfköpfige Familie fanden wir den separaten Eingangsbereich für Jacken, Schuhe usw. sehr praktisch.

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus, der ikke mangler noget. Vi oplevede stor hjælpsomhed og hurtig service fra udlejningsbureauet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:139 / 2.630
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker stengulv med gulvarme i stue, klinker stengulv Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...