Skønt sommerhus på plænegrund 350 m fra Vesterhavet, Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hans Thuesensvej 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60500
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Hans Thuesensvej 21 finder I dette fine stråtækte sommerhus i to plan. Sommerhuset har en dejlig beliggenhed på en stor plænegrund med tilhørende garage og kun en kort gåtur fra indkøbsmuligheder og det brusende Vesterhav.

Autentisk feriehus i to plan med frie spær og dejlig altan

Når I træder indenfor i den fine entré, vil I blive mødt af den varme og hygge, som Hans Thuesensvej 21 poser af. Her kan seks feriegæster nyde en rolig ferie i skønne solrige omgivelser ved Vesterhavet. Stueetagen byder på en entré, to soverum, toilet, køkken og spiseområde i åben forbindelse. Fra opholdsrummet fører en trappe jer op til 1. salen med et soverum og stue. Hele huset er lyst med sine mange vinduer, har komfortable møbler og er yderst velholdt.

I stue kan I slå benene op og hygge med en god film og popcorn – eller sætte jer godt til rette med en bog i det hyggelige læsehjørne. I stuen og værelserne finder I gulvtæppe og de fineste brune spær i loftet, som også går igen i det klinkebelagte køkken. Fra spisestuen har I adgang til terrassen og græsplænen, mens der på første salen venter en skøn altan perfekt til morgenkaffen.

I sommerhuset har I desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.

Garage og stor plænegrund

Til sommerhuset hører en skøn overdækket fliseterrasse, som uden tvivl kommer til at være samlingspunktet på de lune sommerdage og grillaftner. Her kan I nyde solen og slappe af i de komfortable havemøbler, mens børnene leger og spiller bold på den 2965 m2 plænegrund.

Over terrassen er den perfekte morgenkaffe lokation – altanen, hvorfra I kan nyde forårssolen eller aftentimerne.

Mens I er på ferie, kan i lade bilen stå i læ for den salte luft i den tilhørende garage.

Spændende aktiviteter for hele familien i Blåvand

Ikke langt fra huset ligger indkøbsmuligheder og Vesterhavet, som bestemt altid er et besøg værd – uanset årstiden. I de koldere måneder kan I blive blæst igennem og efterfølgende hygge med varm kakao, mens det om sommeren er en stor legeplads. I skal bare huske at tage strandhåndklæderne under armen.

Når I holder ferie i Blåvand, er der masser af mulighed for aktiviteter for hele familien. Det kan bl.a. anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr, Blåvand Zoo, Blåvand Bolcher og museet Tirpitz.

Blåvand byder desuden på et udvalg af restauranter og muligheder for shopping i de lokale butikker.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:143 / 1.965
Byggeår:1981

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...