5-personers sommerhus nær stranden i Blåvand

3
icon
icon
icon

Mærsk Vase 7, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60505
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 100 meter fra den smukke strand ved Blåvand ligger dette fine sommerhus. Her kan op til 5 feriegæster holde en dejlig ferie i gode omgivelser. I sommerhuset er der brændeovn og varmepumpe. Der er desuden en stor træterrasse, hvorfra I kan nyde solens stråler og udsigten til det åbne landskab.

Hyggelig stue med brændeovn og varmepumpe

Den hyggelige stue er hjerterummet i sommerhuset og ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads. Her kan I samles til mange hyggelige stunder med familien, måske med et spil kort eller en god film i fjernsynet. Der er både Chromecast og danske tv-kanaler.

I stuen er der desuden en brændeovn, som sætter prikken over i’et til feriestemningen. Derudover kan I også benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i rummet.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en bred enkeltseng. De sidste 2 værelser er indrettet med dobbeltseng.

På sommerhusets badeværelse er der gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse om fødderne.

God terrasse med udsigt til landskabet

Fra sommerhusets stue har I udgang til den gode træterrasse. Her kan I nyde det gode vejr i de komfortable havemøbler, mens børnene leger på naturgrunden. Fra terrassen har I en skøn udsigt til det omkringliggende landskab.

Til aften kan I tænde op for gasgrillen og lave et lækkert måltid med saftige bøffer, pølser og kyllingespyd.

Beliggende nær stranden i Blåvand

Sommerhuset ligger kun 100 meter fra stranden, som indbyder til mange gåture langs vandet. Her kan I også nyde sommerdagene med afslapning, mens børnene bygger et stort sandslot.

Jeres indkøb kan klares i Blåvand, hvor den nærmeste indkøbsmulighed er 700 meter fra sommerhuset. Feriebyen Blåvand byder desuden på et bredt udvalg af butikker og spisesteder, som I kan udforske.

Området nær Blåvand består af flere smukke skovområder, som både kan opleves til fods eller på jeres medbragte cykler.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60505

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine traumhafte Lage, nur wenige Meter vom wunderschönen Strand entfernt.
Es ist mit sehr viel Geschmack eingerichtet, es fehlt nichts an der Ausstattung.
Sehr zu empfehlen wenn man die Ruhe sucht.
Wir kommen sehr gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus, tolle Lage .. Strand schön dicht … wir kommen bestimmt wieder…

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr ruhig hinter Heckenrosen. Mit Glück kann man Abends das Dammwild auf der Wiese beobachten. Der Strand ist unmittelbar hinter der Düne.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.579
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...