Hyggeligt feriehus med brændeovn, sauna og god indretning

3
icon
icon
icon

Hestehaven 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60516
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus på en stor ugenert grund, på adressen Hestehaven 21 kan danne rammen om et hyggeligt og afstressende ophold for op til 6 personer og 2 hunde. Det indbyder til fælles hygge i det store lyse og velindrettede opholdsrum med den centralt placerede brændeovn. Den store grund giver god plads til hundene og børnenes leg i havens legeredskaber.

Hyggelig indretning med åbent alrum og brændeovn 

Indenfor er feriehuset indrettet med et åbent funktionelt køkken med mikroovn og med en hyggelig køkkensiddeplads, hvor man kan hyggesnakke med kokken under madlavningen. Der er også et lille legekøkken, hvis børnene skulle få lyst til at bidrage til maden. Fra det store køkken/alrum er der åben forbindelse til den velindrettede stue. Her kan der læses, spilles, strikkes mm., mens ilden knitrer i brændeovnen.  

De 3 lyse og hyggelige soveværelse er indrettet med dobbeltseng og det ene har også et TV. Fra badeværelset med gulvvarme er der adgang til en sauna, hvor man kan slappe af og måske få varmen efter en dejlig tur i den friske luft. 

Der er mulighed for at få vasket sit tøj i bryggerset med vaskemaskine og tørretumbler. Et lille sparetip: brug feriehusets varmepumpe til opvarmning.

Dejlige timer på terrassen 

Feriehuset på Hestehaven 21 er bygget i træ og har 2 dejlige terrasser, hvoraf den ene endda har en 12 m2 stor overdækket del. Her kan solen og et glas vin nydes i de komfortable havemøbler, mens børnene leger med gyngen eller i sandkassen på den store naturgrund. Til aften kan man samles på terrassen og nyde et lækkert måltid fra grillen, mens aftenen falder på. 

Den skønneste ferie i Blåvand 

Der er et væld af aktiviteter i Blåvand og i nærområdet. Er I til aktiv ferie på cykel, i vandrestøvler eller i vandet kan I udfolde sig i den dejlige natur eller på den skønne strand. Hvis i mere er til shopping, hygge og god mad, byder Blåvand på et stort udvalg af butikker, caféer og restauranter. Derudover kan der tilbringes mange gode timer i Tirpitz Museet, Blåvand Zoo eller lidt længere væk i Flugt Museet i Oksbøl.

Byerne Esbjerg og Varde er også et besøg værd, ligesom de andre hyggelige feriebyer langs Vestkysten byder på gode oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60516

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine wunderbare Woche in diesem gemütlichen Häuschen. Es ist zentral gelegen, mit dem Rad ist alles leicht zu erreichen. Man findet überall ein windgeschütztes Plätzchen, die Terrassen sind gut ausgestattet. Die Abendsonne scheint auf die Hauptterrasse, was den Abend perfekt ausklingen lässt. Trotz Überflutung durch Regenfälle war der Garten – mit Gummistiefeleln oder barfuß- zu bespielen. Toll ist, dass die Eigentümer Fahrräder zur Verfügung stellen. Und auch so ist Spielzeug für die Sandkiste und für den Garten dort. Es ist nicht alles auf dem neusten Stand in dem Häuschen, was dem Wohlfühlfaktor keinen Abbruch tut. Wir würden das Haus wieder buchen, auch wenn ein Badezimmer etwas wenig erscheint. Die Sauna ist hingegen sehr geräumig und sehr schnell und zuverlässig warm. Die Lichterkette über der Terrasse sorgt für abendliche Gemütlichkeit innen und außen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fanden ein geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus vor. Gute Beschreibung, alles zu finden, auch unsere Hunde haben sich wohl gefühlt.t

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist ein schönes wenn auch älteres Haus. Die Schlafzimmer sind alle groß und liebevoll eingerichtet. Die Küche ist schön mit einer großen Insel an der auch zusammen geschnippelt werden kann. Das angeschlossene Wohn- und Esszimmer sind schön. Für 6 Erwachsene finden wir das Badezimmer leider als zu klein, da es keine zusätzliche Toilette gibt.
Sonst gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.382
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...