Stort luksus feriehus i skandinavisk stil

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bakkedraget 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60521
10 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Har I lyst til nogle dejlige feriedage i et lækkert sommerhus, så kan op til 10 heldige personer tage til Bakkedraget 14, hvor 210 luksuriøse kvadratmeter bygget i 2023 venter. 5 værelser med eget badeværelse, aktivitetsrum, infrarød sauna, og udespa kan danne grundlag jeres fantastiske ferie i Blåvand. Den store naturgrund giver plads til flere biler og der er desuden opsat ladestander (husk kabel/adapter).

Stort luksus feriehus fra 2023 i skandinavisk stil venter

Dette flotte feriehus på Bakkedraget 14 bygget i 2023 indeholder alt, hvad I kan ønske jer til en ferie med afslapning og fælleshygge. Allerede når I træder ind ad hoveddøren, kan I fornemme den flotte lyse skandinaviske stil, som fortsætter hele feriehuset igennem. Der er gulvvarme overalt i huset, som kommer fra den energivenlige jordvarme.

I det store aktivitetsrum er der mulighed for en god turnering i både billard og bordtennis, og der er plads i sofaen til tilskuerne, der såmænd også kan heppe med fra den store infrarøde sauna. Der kan også ses fjernsyn på den store fladskærm over hygge-alkoven.

Husets hjerterum med det flotte klinkegulv gemmer på et lækkert veludstyret køkken: stort amerikanerkøleskab med isterningedispenser, vinkøler, 2 ovne, vandhane med både danskvand og almindeligt postevand (varmt/koldt),  opvaskemaskine og induktionskogeplade. Over køkkenøen med vask er der direkte udsyn til spisebordet, så også kokken og køkkenhjælperne kan deltage i hyggen omkring bordet. Brændeovnen for enden af rummet giver varme og glød til hele rummet og bag den lave mur gemmer sig en hyggelig stue med stilrene komfortable møbler.

Store soveværelser med eget badeværelse og udgang til haven

De 5 soveværelser er alle indrettet med dobbeltseng og tv, og der er skabe med plads til jeres tøj og sager. Alle soveværelser har eget badeværelse med gulvvarme, regnvandsbruser og smagfulde badeværelsesmøbler. Fra alle værelser er der udgang til haven, så I kan liste tidligt ud til fuglenes morgensang eller direkte til den varme udespa.

Naturgrund med spa og loungemøbler

Den 2259 m2 store grund er udlagt som en naturgrund, der omkranser den store hyggelige træterrasse. Her er der både plads til en 6-personers udespa og et havebord, hvor dagens måltider fra gasgrillen kan nydes, hvis vejr og vind tillader det. Der er opsat en læmur, så I kan nyde eftermiddagen og aftenen i de dejlige loungemøbler i læ for vestenvinden. Den monterede markise giver en fantastisk overdækning af loungeområdet, og sammen med varmelamperne kan aftenhyggen der forlænges. Der er også tænkt på at beskæftige børnene, så de kan lege med gyngerne og sandkassen.

Blåvand er lig med livlig aktivitet og bred sandstrand

Kun 900 m fra feriehuset ligger Blåvands livlige gågade med de mange spændende butikker og muligheder for både café- og restaurantbesøg. Skal dagen bruges på lidt udflugter ligger Blåvand Zoo, bunkermuseet Tirpitz og Blåvand Fyrtårn med den flotte udsigt fra toppen lige i nærheden. Sidst men ikke mindst og uanset årstid, må I ikke glemme at tage en tur på 1800 m til den brede hvide strand, der udover mulighed for en badetur, lidt leg i sandet eller fund af smukke sten, muslinger og måske rav, også byder på de mest fantastiske solnedgange.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60521

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegenes Ferienhaus. Trotzdem schnell fußläufig im Blavand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern, großzügig und komfortabel, es war einfach Klasse!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modern, gemütlich, perfekte für mehrere Familien, gut ausgestattet, sehr gut gelegenSoverum:5
Bolig-/Grundareal:210 / 2.259
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (219 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...