Attraktivt feriehus med sauna og spa for aktive gæster

4
icon
icon
icon
icon

Hvidbjerg Strandvej 34, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60535
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Tæt på Blåvands populære centrum og den dejlige, brede Vesterhavsstrand ligger dette attraktive feriehus med et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, som gør det velegnet til den store børnefamilie eller flere vennepar. Her er plads og udfoldelsesmuligheder for op til 8 personer og deres 2 hunde, og de kommer ikke til at kede sig. Kommer I i elbil, er der mulighed for lademulighed via kraftstik. 

Kvalitetshus med aktivitetsrum, sauna, spa og skønt udeareal

Feriehuset på Hvidbjerg Strandvej 34 indeholder 150 godt fordelte kvadratmeter uden megen spildplads. Lige fra I træder ind i den rummelige entré med vaskemaskine, tørretumbler og ekstra fryser til I går videre ind i køkkenet, fornemmer I den gode plads og skandinaviske indretning. Køkkenet ligger i åben forbindelse til feriehuset centrale rum, hvor I kan mødes til måltiderne og til aftenhygge i de komfortable sofaer foran brændeovnen. Opholdsrummet klinkegulv har gulvvarme, men brug dog også feriehusets energivenlige varmepumpe til at holde en behagelig temperatur.

I det flotte aktivitetsrum kan I finde feriens mester i både bordtennis, billard og bordfodbold. Her er også en trappe til hemsen med de skrå vægge, hvor børnene vil elske at lege og sove – der er i øvrigt børnesikring på trappen, så de mindste ikke kan kravle op. Fra aktivitetsrummet er der også udgang til en terrasse. 

Gode sovepladser og badeværelse med spa og sauna

De 3 soveværelser i feriehuset er alle indrettet med gode dobbeltsenge, så I kan hvile ud efter dagens oplevelser og være friske til morgendagens aktiviteter. Det ene af de to badeværelser indeholder både tømmespa og sauna, så I kan også nyde lidt wellness under opholdet.

Stor skøn terrasse og udeareal med aktiviteter

Fra opholdsrummet er der udgang til en stor lukket og delvist overdækket terrasse med flere siddegrupper. Her kan I se på de aktive, der både kan have gang i fodbold eller basket på den velplejede plæne. De mindre børn vil kunne brænde energi af på gyngerne og klatrestativet. De allermindste vil kunne hygge sig i sandkassen, der meget praktisk er placeret indenfor den lukkede terrasse. Udenfor finder I også en flot udebruser, der kan bruges i sommerhalvåret.

På den 2300 m2 store grund er der også et rigtig friluftsshjørne med shelter, bålplads og bænke. Her kan I bage snobrød over bålet og tælle stjerner, mens I falder hen en dejlig sommeraften.

Med placeringen på Hvidbjerg Strandvej 34 er der ikke langt til den flotte hvide strand, hvor der er mulighed for en frisk dukkert året rundt eller bare til en lang gåtur langs vandet, hvor I kan finde flotte sten og skaller – og måske endda rav, hvis I er heldige. Blåvand by med de mange spændende butikker og spisesteder er indenfor gåafstand og der er heller ikke langt til Vestkystens øvrige attraktioner.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 2.300
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...