Aktivitetshus med billard og bordtennis i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60541
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I den populære ferieby Blåvand ved Vesterhavet ligger dette skønne feriehus på Fyrvej 11. Sommerhuset byder plads til op til 8 personer, der kan nyde en dejlig ferie med både afslapning og velvære samt aktivitet og leg. I sommerhuset er der blandt andet spabad, sauna og aktivitetsrum med bordtennis og billard. Fra sommerhuset har I 500 meter til Vesterhavet, der er et besøg værd uanset årstiden.

Lyst og indbydende feriehus til 8 personer

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet i moderne stil. De store vinduespartier giver et godt lysindfald, og sammen med loft til kip skaber det en god og indbydende atmosfære i feriehuset.

Når I træder ind ad døren til sommerhuset, kommer I som det første ind i den rummelige entré. Her er der god plads til sko og overtøj, og her er der også vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed. Træder I længere ind, kommer I til det store alrum. Her kan hele familien samles om madlavningen, nyde et lækkert måltid ved spisebordet og slappe af i stuens sofa. Her sørger brændeovnen for en dejlig varme, mens I kan nyde en god film i fjernsynet.

De 8 sovepladser fordeler sig på 3 gode værelser samt en hems. Der er 2 værelser med en dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge, mens der på hemsen er 2 madrasser. Her vil børnene helt sikkert elske at tilbringe tid – Både til natten og i løbet af dagen.

Stort aktivitetsrum, spabad og sauna

Hemsen ligger i forbindelse med sommerhusets aktivitetsrum, der byder på bordtennis og billard. Her kan både store som små helt sikkert få mange timer til at gå med spændende turneringer i løbet af ferien.

Efter et par timer med aktivitet, kan I velfortjent nyde en afslappende stund i det varme, boblende vand i spabadet efterfulgt af en tur i den varme sauna. Det er afslapning og velvære på højt plan. Spabad og sauna er placeret på det ene af feriehusets i alt 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme.

Overdækket terrasse på plænegrund

Fra aktivitetsrummet og stuen har I direkte udgang til terrassen, der er delvist overdækket. Her står både havemøbler, liggestole og grill klar til jer, så I kan nyde sommersolen i løbet af dagen og slutte af med en hyggelig grillaften.

Sommerhuset ligger på en fin plænegrund, hvor børn og barnlige sjæle kan lege og spille. Til familiens yngste er der et gyngestativ og en sandkasse.

God beliggenhed i Blåvand

Med ferieadresse på Fyrvej 11 i Blåvand har I både bymidten og den skønne badestrand indenfor kort rækkevidde. Til Vesterhavet er der 500 meter, mens der til nærmeste indkøbsmulighed blot er 200 meter.

Blåvand er et skønt ferieområde, og byen byder på noget for enhver smag. Her er der et bredt udvalg af lokale forretninger og gode spisesteder, flere indkøbsmuligheder, gode bagerier, og det er også i Blåvand, at I finder Danmarks ældste bolschekogeri – Blåvand Bolcher.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:160 / 1.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...