5-personers sommerhus med hund tilladt i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 31, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60543
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Billede på vej
DEL

På Vandflodvej 31 i Blåvand ligger dette hyggelige sommerhus til 5 personer og 1 hund. Sommerhuset byder blandt andet på brændeovn og sauna, og udendørs finder I flere skønne kroge på terrasserne og rundt på naturgrunden. Fra sommerhuset er der 1,5 kilometer til stranden, mens nærmeste indkøb ligger 400 meter herfra.

Lyst alrum med brændeovn

I sommerhusets alrum kan hele familien samles til hyggelige stunder, hvad enten det er over madlavningen i køkkenet, et godt måltid rundt om spisebordet eller afslapning foran brændeovnen. Det sydvendte vinduesparti mod terrassen giver et godt lysindfald til rummet, der er hyggeligt og indbydende indrettet. Sæt jer godt til rette i sofaen og nyd ferien med en filmaften for hele familien. Der er både danske tv-kanaler og Chromecast i sommerhuset. Udover brændeovnen kan I også benytte den energibesparende varmepumpe.

På sommerhusets badeværelse er der gulvvarme, og her er der desuden mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder i sommerhusets vaskemaskine. Fra badeværelset er der indgang til saunaen, der indbyder til afslapning og velvære efter en oplevelsesrig feriedag.

Der er 3 værelser i sommerhuset, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På de sidste værelser finder I komfortable enkeltsenge til en god nats søvn.

Udendørs hygge på terrassen

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund omgivet af buske og træer. Rundt omkring på grunden finder I flere hyggelige kroge, hvor I kan nyde feriedagen. I kan både finde pladser i sommersolen eller i skyggen.

Sommerhuset har 2 gode terrasser, og den ene er delvist overdækket. Her står havemøbler og liggestole klar til jer. Til aften kan I tænde op i grillen og nyde middagen på terrassen, mens I snakker om, hvad morgendagen skal byde på af aktiviteter.

Bilen kan I parkere i sommerhusets carport.

Aktiviteter for hele familien i Blåvand

Sommerhuset er beliggende i den populære ferieby Blåvand, der byder på flere seværdigheder og aktiviteter for hele familien. Besøg blandt andet Blåvandshuk Fyr, Blåvand Zoo og Tirpitz. I løbet af ferien skal I naturligvis også en tur på stranden, der er et besøg værd året rundt. Det brusende Vesterhav ligger 1,5 kilometer herfra.

Fra sommerhuset er der 400 meter til nærmeste indkøbsmulighed, men byen har flere forskellige supermarkeder, hvor I kan klare indkøbene. Desuden er der et bredt udvalg af lokale butikker og gode restauranter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.516
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...