Centralt placeret ferielejlighed til fem i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26, 16 st, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60545
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I den hyggelige ferieby, Blåvand, ligger den fine ferielejlighed, Fyrvej 26, 16 st. Det hyggelige rækkehus, som er istandsat i 2024, er til fem personer og perfekt til en hyggelige ferie med familien. Helt fantastisk er den centrale beliggenhed kun 500 m fra stranden, mens indkøbsmuligheder og Blåvands hyggelige bymidte er 400 m herfra.

Feriehus i to plan med hyggelig brændeovn

En dejlig ferielejlighed på 65 m2 – perfekt til familieferie i hyggelige omgivelser. Her vil I med det samme føle jer hjemme. De høje lofter, hvide vægge og lyse gulve gør hele huset ekstra rummeligt og sørger samtidig for en lys og venlig atmosfære.

I det velfungerende køkken med opvaskemaskine, der ligger i åben forbindelse med stuen, har I god plads til at tilberede dagens måltider. Her vil I helt sikkert tilbringe mange hyggelige stunder sammen. I stuen finder I endda en brændeovn, som især vil sprede varme og feriestemning på de kolde dage, mens I læser en bog i sofaen foran de knitrende flammer. Smæk benene op i sofaen og nyd et afbræk fra hverdagen. For at skabe et rart indeklima kan I gøre brug af den energibesparende varmepumpe.

Når mørket falder på og øjnene i, kan I fordele jer rundt på de tre soveværelser. I stueetagen ligger det store værelse med dobbeltseng, 180×200, mens de to andre værelser er at finde på førstesalen. Det ene har en stor enkeltseng, 120×200, mens det tredje værelse med køjeseng vil blive et hit for familiens mindste. Køjesengen måler 170×190.

Åben terrasse og fælles legeplads til børnene

Fra stuen kan I træde direkte ud på fliseterrassen, hvor I kan nyde den danske sommer. Her venter havemøblerne på jer og indbyder til en hyggelig frokost på terrassen. Tilhørerende feriekomplekset er en legeplads, hvor de mindste kan lege og underholdes.

Dejlig beliggenhed og spændende oplevelser i Blåvand

Fyrvej 26, 16 st., har en dejlig beliggenhed – hverken langt fra de hvide sandstrande og Blåvands centrum, og her er det helt sikkert muligt at finde noget for alle.

Kun 400 meter væk ligger Blåvands hyggelige bymidte med et hav af restauranter, caféer og forretninger for shoppeglade feriegæster, som helt sikkert kan få styret lysten her. For yngre gæster er der også masser af aktiviteter som for eksempel Blåvand Zoo eller bolchekogeri.

En lille gåtur har I til den brede, hvide sandstrand, som er et “must” i løbet af ferien. Gå en lang tur langs strandkanten eller tag en dukkert – Vesterhavet er altid en besøg værd, uanset årstiden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65
Renoveret / Byggeår:2024 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, klinker i stue, klinker Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...