Dejligt feriehus på indhegnet grund i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 122, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60556
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I hjertet af Blåvand finder I dette hyggelige sommerhus til otte personer. Feriehuset er blevet renoveret i 2024, og her får I et feriehus med en attraktiv beliggenhed nær Vesterhavet og indkøbsmuligheder. Udenfor er en stor terrasse, og så er grunden desuden indhegnet, så børnene trygt kan lege.

Tilhørende feriehuset er en stor garage, og her er mulighed for at oplade jeres el-bil. Husk eget kabel.

Praktisk og roligt indrettet feriehus med sauna og boblebad

Sommerhuset på Sønder-Vasevej 122 er på 140 m2. Her får I fire gode soveværelser samt et badeværelse og et gæstetoilet så I slipper for morgenkø. På det store badeværelse har I mulighed for at gøre brug af både sauna og boblebadet. Et fantastisk sted at glemme hverdagen for en stund. Særligt praktisk er feriehuset også udstyret med vaskemaskine og tørretumbler, der gør ferien mere fleksibel.

Hjerterummet er det kombinerede køkken, spiseområde og stue der emmer af sommerhusstemning. Et klassisk udtryk med trævægge, komfortable møbler og mange fine siddekroge – perfekt til ferielæsningen eller en god film, der bliver streamet vha. feriehusets Chromecast. I leverummet er der mulighed for at være sammen, selvom I har gang i noget forskelligt. Mens der laves mad, kan familiens mindste tegne omkring spisebordet eller spille brætspil. Centralplaceret mellem spisestuen og stuen står brændeovnen. På de køligere efterårsdage kan I med fordel gøre brug af denne og mærke varmen brede sig. Herinde finder I desuden også den energibesparende varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima.

Stor garage og skøn indhegnet plænegrund

Fra stuen er der direkte adgang til terrassen, der inviterer til mange hyggelige timer i solen. Den store terrasse er delvist overdækket og dermed helt perfekt til en frokost i skyggen eller de lune sommeraftner. Tænd op i grillen og tilbered en ægte sommermiddag – imens der grilles kan I trygt lade børnene boltre sig på græsplænen, i og med grunden er indhegnet. Her er god plads til boldspil, mens der til de mindste feriegæster er opstillet sandkasse og et gyngestativ.

Ved sommerhuset finder I en stor garage, hvor I trygt kan parkere bilen. Skulle I såfremt ankomme i el-bil, er her også mulighed for at lade direkte ved feriehuset. Husk at medbringe eget kabel.

Stemningsfyldte Blåvand

Ferienbyen Blåvand er kendt for sine brede sandstrande, der, ligesom indkøbsmuligheder, heldigvis kun er små 500 meter fra sommerhuset. Her kan I tilbringe mange skønne timer og kun fantasien sætter grænser; tag en dukkert, flyv med drage, spil bold eller måske I vil bygge sandslotte?

Lad jer imponere af den vidunderlige natur, cykl gennem området og nyd den friske, salte luft. Er I kommet i shoppehumør, er Blåvand heldigvis fyldt med hyggelige butikker eller caféer, hvis I vil slippe for madlavningen.

I nærområdet kan I tage på udflugt til fyrtårnet I blåvandshuk, Tirpitz-museet eller tage børnene med i Blåvand Zoo. Lidt længere væk har vi LEGOLAND, fiskerimuset eller shoppingcenteret, Broen, i Esbjerg.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2024 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...