Dejligt feriehus med udsigt 200 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 55B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60569
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Kun 200 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, ligger dette dejlige stråtækte sommerhus på en lyngbeklædt naturgrund. Feriehuset er indrettet i hyggelig retro stil, og kan danne rammerne om en dejlig ferie for seks gæster. Et skønt feriehus med spa og brændeovn i Blåvand.

Charmerende og personligindrettet feriehus

Det smukke stråtækte feriehus på Horns Rev 55B udstråler varme, og her føler man sig hurtigt velkommen. Indretning er holdt i en rustik retro stil, der giver fritidshuset sin charme. Hjerterummet, hvor I kan samle hele familien, er det åbne opholdsrum. Her kommer de rå materialer og frie loftsbjælker til sin ret, mens man overalt har en smuk udsigt over de omkringliggende klitter.

Placeret centralt i opholdsrummet findes brændeovnen, hvis varme brede sig i hele rummet.  Foran brændeovnen har I det hyggelige sofaarrangement, hvor I kan spille brætspil eller snakke til langt ud på natten. På bagsiden derimod, er det lille men velfungerende køkken. Her finder I alle hverdagens maskiner såsom mikroovn og opvaskemaskine, der klarer oprydningen efter et dejligt måltid.

Badeværelset er opdelt med et separat rum med spabad til to personer og bruseniche, et andet toilet med toilet og håndvask. I begge rum er der installeret gulvvarme, så I ikke får kolde fødder. Sidst finder I tre gode soveværelser, hvor I kan få batterierne ladet op.

Dejlig træterrasse og lyden af havet

Med kun 200 meter til Vesterhavet, kan man nærmest høre lyden af havet og mærke den salte luft. Ud mod sydøst er der bygget en dejlig træterrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette og nyde vejret. Havemøblerne står klar til jer. Om aftenen bader solnedgangen i de smukkeste farver – nyd synet med et koldt glas rosé efter en skøn middag tilberedt på grillen.

Livlige Blåvand

Cirka 1,5 km har I til den populære ferieby, Blåvand. En dejlig by med masser af spændende butikker, indkøbsmuligheder og gode spisesteder. Området byder også på et glaspusteri, bolchekogeri, keramikværksted, ravsliberi samt flere museer. Der er også forskellige attraktioner i nærheden, som er et besøg værd. For eksempel Blåvand Zoo og Tirpitz Bunker Museum. Begge er absolut værd at se!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...