Lyst sommerhus med spa til 10 personer

4
icon
icon
icon
icon

Hedetoftvej 75, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60581
10 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Hedetoftvej 75 bydes I velkommen ind i en lys og let feriestemning. På de velindrettede 162 m² er der plads til 10 personer, og hunden er også velkommen. Med kun 800 meter til de nærmeste butikker, er I hurtigt i centrum af Blåvand, hvor der altid er nok at se på.

Afslapning i lys atmosfære

Feriehuset på Hedetoftvej 75 er renoveret i 2021 og indbyder med sine afstemte farver til ophold og afslapning. Samlingspunktet i det skønne sommerhus er det store opholdsrum, som forbinder køkken og spiseplads med stuen. På en flerfamilieferie kan I lave mad sammen og nyde mange hyggelige samtaler ved spisebordet. Om aftenen kan I hygge jer i de behagelige sofaer, drikke et glas vin eller se en film sammen, mens ilden knitrer i brændeovnen og spreder en hyggelig stemning. Hvis det er nødvendigt, kan I tænde for den energibesparende varmepumpe, som hurtigt sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Der er 4 soveværelser, hvor man kan sove behageligt om natten, og det særlige højdepunkt for børnene er sovepladserne i alkoven i gangen, som kan lukkes med gardiner for at skabe en hule. Feriehuset har også 2 badeværelser med gulvvarme. I det store badeværelse er både sauna og et spabad, som I kan slappe af i efter lange gåture på stranden. Her kan I bare slappe af, blive godt gennemvarme og koble af.  Vaskemaskine og tørretumbler er i bryggerset ved hovedindgangen, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien.

Stor, delvist overdækket træterrasse og naturgrund

Fra opholdsstuen er der flere udgange til den store træterrasse, hvor I kan slappe af i solen på liggestolene eller sidde i skyggen på den overdækkede del af terrassen, alt efter ønsker og behov. Der er plads til flere køretøjer i indkørslen, hvor en elbil kan oplades direkte ved dette smukke feriehus. Der er også masser af plads til børn på den 1500 m² store naturgrund med gynger og sandkasse til de yngste gæster. Om aftenen kan man samles på terrassen til en hyggelig grillaften og dermed afrunde en dejlig feriedag.

Den populære ferieby Blåvand

Det hyggelige feriehus byder på mange muligheder for en dejlig familieferie. Kun 800 meter fra de nærmeste butikker kan du gå den første tur med hunden og hente friskbagte rundstykker mens kaffen brygger, og de andre feriegæster vågner op. Hvis I har cyklerne med, kan du tilbagelægge de 2 km til den smukke strand i Blåvand på få minutter. På stranden kan I flyve med drage, bygge sandslotte eller være heldige at finde et stykke rav. I Blåvand er der mange muligheder for at forkæle sig selv på caféer eller restauranter eller nyde en softice til en dejlig aftentur.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:162 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...