Dejligt aktivitetshus med billardbord, bordtennis og spa i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordkrogen 20, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60584
8 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Et dejligt feriehus, hvor I både finder komfort og underholdning under ét tag. Et sommerhus ideelt til to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Her er et dejligt aktivitetsrum med billard og bordtennis, spa og sauna og dejlig have med en skøn overdækket terrasse. Hjertelig velkommen på Nordkrogen 20 i Blåvand!

Lys og venlig indretning – Komfort og underholdning under ét tag

Et feriehus med en lys og venlig indretning til 8 gæster. Familiens samlingspunkt bliver det rummelige alrum, hvor dagslyset inviteres indenfor af de store vinduer. Her er I lovet mange gode stunder med filmhygge, madlavning eller spilleaftner. I centrum af opholdsstuen finder I også den dejlige brændeovn, der garanterer varme og hygge på køligere dage. Sid her med en kop kaffe og en god bog – perfekt efter en lang dag fyldt med eventyr.

I feriehuset finder I 4 gode værelser samt en hems med sovepladser – et sted familiens teenagerne uden tvivl gerne vil være! På det ene badeværelse har I også mulighed for at komme helt ned i gear med sauna og spa! Her kan man glemme hverdagen for en stund! Feriehusets 2 badeværelser er begge med gulvvarme og med til at sikre, at ventetid aldrig bliver et problem, selv når I er mange afsted!

For dem, der elsker spil og aktiviteter, kan der både spilles billard, bordtennis, bordfodbold og elektronisk dart i aktivitetsrummet. Uanset vejret, vil der altid være mulighed for underholdning indenfor husets fire vægge.

Overdækket terrasse og gode legemuligheder i haven

Fra alrummet kan I tilgå den dejlige træterrasse, som er delvist overdækket og afskærmet. Her kan man sidde i læ og nyde en skøn grillaften, mens her også er rig mulighed for at finde et spot i solen. Her kan I nyde roen og den fine udsigt over det naturskønne område.

Feriehuset er beliggende på en stor naturgrund med en dejlig græsplæne. Den flade græsplæne er perfekt til fodbold, kongespil og leg! Her sætter fantasien kun grænser! I haven er I også lovet timevis af sjov med både trampolin, gynger, legehus og sandkasse – et feriehus med en super børnevenlig have!

Nær Blåvands centrum og få minutters kørsel til Vesterhavet

Med ferieadresse på Nordkrogen kommer I til at bo både roligt, naturskønt og nær byen. Der er blot 1 kilometer til Blåvands livlige centrum, hvor I kan klare dagens indkøb, spise frokost på en af de hyggelige caféer eller ose i de små forretninger.

Blåvands rene badestrand ligger også kun et par minutters kørsel fra jeres sommerhus og indbyder til forfriskende gåture langs vandkanten – og måske en lille dukkert på en varm solskinsdag?



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:149 / 1.563
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...