Moderne aktivitetshus til 8 personer i Blåvand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 56, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60585
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til det moderne aktivitetshus på Sønder-Vasevej 56 i Blåvand. Her mødes I af den indbydende atmosfære, skabt af den moderne indretning, det gode lysindfald og den hyggelige brændeovn. Med blot 450 meter til Vesterhavet er der rig mulighed for at nyde gode gåture langs vandet, og efterfølgende kan I skylle sandet af tæerne under den udendørs bruser.

Underholdning for alle med aktivitetsrum

Feriehuset byder på en bred vifte af underholdningsmuligheder, herunder billard og bordtennis, der vil holde både børn og voksne underholdt i timevis. Lad børnene lege på gyngen, i sandkassen eller hoppe på trampolinen, mens I voksne forbereder en grillfest på den delvist afskærmede og overdækkede terrasse.

Dæk op på den overdækkede del af terrassen og nyd et køligt glas vin og en lækker grillmiddag.

Indbydende sommerhus med 2 badeværelser

I sommerhusets alrum kan I samles til hyggelige stunder med hele familien. Tænd op i brændeovnen for ekstra hyggelig feriestemning, mens I spiller brætspil ved spisebordet. Måltiderne kan tilberedes i det veludstyrede køkken, og opvaskemaskinen klarer jeres opvask. Som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhusets entré.

Sommerhuset har 2 moderne badeværelser med gulvvarme, og det ene er indrettet med spabad – helt perfekt til afslapning efter en oplevelsesrig feriedag. Med 4 komfortable soveværelser er der rigelig plads til op til 8 personer, hvilket gør feriehuset til det ideelle valg for en familieferie eller en tur med venner.

Aktiviteter i livlige Blåvand

Med sin gode beliggenhed kun 450 meter fra Vesterhavet er der ikke langt til stranden og de brusende bølger. Efter en dag på stranden kan I skylle jer under sommerhusets udebruser, der kan benyttes fra april til november.

Udover den betagende natur byder Blåvand også på et væld af aktiviteter og seværdigheder for enhver smag. Tag på cykeltur langs kysten eller udforsk de lokale butikker og restauranter. Det kan også anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr og den nærliggende Tirpitz-bunker, der fortæller historien om Danmarks rolle under Anden Verdenskrig.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:154 / 1.599
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...