4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er I på udkig efter et meget enkelt sommerhus i Blåvands hjerte? Så er dette feriehus på Kallesensvej 2 det rigtige for jer. De 67 kvadratmeter har plads til en lille familie og et enkelt firbenet familiemedlem, og sammen kan I tage på lange gåture på sandstranden kun 650 meter væk og nyde Nordsøens brusen.

67 m2 hygge

Stuen med spisehjørnet udgør hjertet af feriehuset – her kan I sætte jer godt til rette og se en film sammen. Tænd op i brændeovnen og mærk varmen og den hyggelige stemning brede sig. Det separate køkken er godt udstyret, selvfølgelig også med en opvaskemaskine og mikroovn, og her kan I lave lækker feriemad.

Desuden får I med huset et badeværelse med brus samt to soveværelser – det ene værelse har dobbeltseng, det andet to enkeltsenge.

Afslapning og leg på en lukket grund

Jeres feriehus ligger på en 1500 m2 stor plænegrund, som til dels er omkranset af buske og træer, hvorved huset er godt beskyttet mod vind og nysgerrige blikke. Alt efter sol og vind kan I også vælge mellem en øst- eller vestvendt terrasse.

Mens I nyder en kop kaffe, kan børnene gynge  og hen under aften kan I tænde for grillen og nyde en lækker gang grillmad i den friske luft.

Velkommen i Blåvand – både natur og aktiviteter i ferien

Udforsk Blåvand på den danske vestkyst! Ferieområdet byder på talrige muligheder til en skøn ferie. Nyd den brede sandstrand til både solbadning, svømmeture og windsurfing.

Besøg det berømte Blåvand Fyr og nyd den imponerende udsigt over Nordsøen. For familier er Blåvand Zoo et højdepunkt, og er I interesseret i kulturoplevelser, bør I besøge Tirpitz, hvor I vil få spændende indblik i områdets historie og kunst.

I Blåvand finder I også hyggelige caféer, restauranter og charmerende små butikker, som man både kan slentre rundt iblandt og blive hængende på. Og I skal endelig prøve de lækre softice eller de traditionelle, danske hotdogs. Nyd Blåvands mangfoldighed og få en uforglemmelig ferie!Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2007 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...