Hyggeligt feriehus med sauna til 5 personer i Ho

2.5
icon
icon
icon

Søndertoften 24, Ho

- Sommerhusnr.: 61069
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er du og din familie på udkig efter et feriehus til jeres næste ferie, hvor I kan nyde lidt ekstra afslapning? Så se lige dette feriehus på Søndertoften 24 i Ho! Feriehuset byder indenfor til en ferie for 5 personer og er derfor en oplagt ferieadresse for en familie. Desuden byder sommerhuset på en skøn sauna, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning i løbet af ferien. Har I en hund, er I også velkomne til at tage den med i sommerhuset.

Ekstra ferieafslapning i sauna

Når I vælger sommerhuset på Søndertoften 24 i Ho som jeres næste ferieadresse, venter jer ekstra afslapning, I kan nyde i løbet af ferien. I sommerhuset er der nemlig en skøn sauna, hvor I kan nyde dejlige, afslappende stunder i varmen, hvor I kan få ladt jeres batterier helt op igen.

Til hyggelige feriestunder for hele familien kan I søge mod sommerhusets alrum, der forener stue med køkken og spiseplads. I det store alrum kan I være sammen om forskellige aktiviteter, men I kan også nyde hinandens selskab, selvom I laver forskellige ting.

I alrummet sørger brændeovnen med sin knitren og varme for, at feriestemningen bliver fuldendt. Ellers er der også en energivenlig varmepumpe, der sikrer jer gode indendørs temperaturer i feriehuset.

Som feriedagen så småt går på hæld, og I er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn. På 2 af soveværelserne er der en dobbeltseng, og på det tredje soveværelse er der 1 enkeltseng.

Solrige dage i haven og på terrassen

På de solrige dage kan I flytte ferien ud på sommerhusets udeområde. På naturgrunden, der er næsten 3.500 kvadratmeter stor, er der masser af plads til, at både store, små og firbenede kan boltre sig i løbet af ferien.

Udendørs venter jer desuden en åben terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole på en plads, hvor I virkelig kan nyde solens stråler. Når det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen på terrassen.

Dejlige ferieoplevelser for hele familien i Blåvand

Ho ligger ikke langt fra den hyggelige ferieby Blåvand, hvor der er mange dejlige ferieoplevelser, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie i sommerhuset på Søndertoften 24. Her kan I eksempelvis besøge Blåvandshuk fyr, der er Danmarks vestligste punkt, og hvor I fra toppen kan opleve en skøn udsigt.

I kan også tage en tur til det fantastiske Vesterhav, der ligger 3 kilometer fra feriehuset. Ved Vesterhavet kan I bygge store sandslotte, gå ture langs de smukke sandstrande eller hoppe en tur i bølgen blå. Uanset hvornår på året, I holder ferie i Ho, er Vesterhavet værd at besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61069

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtet. Mit ausreichenden Sitzgelegenheiten. Besonders schön ist das große Grundstück mit der seltenen Möglichkeit, Hirsche im Freien zu beobachten!
Weite,breite Sandstrände, Dünen, Heide und Wald.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus
Die Einrichtung ist okay
Mehrmals am Tag kommen Rehe die einem sogar aus der Hand fressen
Für einen der die Ruhe sucht ist das Haus perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat Charme und ist gut ausgestattet. Viel Platz sowohl innen aus auch außen. Wir hatten alles was wir brauchten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 3.499
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...