Lækkert feriehus med sauna og spa midt i den idylliske natur

4
icon
icon
icon
icon

Juulsvej 8D, Ho

- Sommerhusnr.: 61948
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

De rødmalede brædder og den smukke baggrund med grøn natur og blå himmel leder straks tankerne hen på en helt klassisk og enkel sommerhusferie – men huset på Juulsvej 8 D byder på meget mere end det. Her får I nemlig en lækker wellnessafdeling, hvor I kan sætte lidt ekstra fokus på afslapning og velvære.

Indbydende og imødekommende – med egen wellnessafdeling

Træd indenfor og mærk straks den imødekommende og indbydende atmosfære, som er et resultat af de varme træelementer og de rødbrune loftsbjælker. Med sine i alt 118 m² er der god plads til 8 personer – og det er ikke kun hele familien, der kan være her. Familiens hund er selvfølgelig også velkommen.

Familiens mødested bliver det store opholdsrum med både køkken, spisebord og sofahjørne forbundet i ét, med den klassiske brændeovn som midtpunkt. Her kan alle følge med i madlavningen, mens nogle hjælpes ad i køkkenet, og andre sørger for, bordet bliver dækket. Og efter maden kan I sætte jer godt til rette foran tv’et til en god film og en gang popcorn.

Har I brug for at geare ekstra ned, og er brændeovnens flammer ikke nok til at varme jer, finder I jeres helt egen wellnessafdeling på det største badeværelse. Her står den varme sauna og det store standvandsspa for en afslappende wellness-session, og her kan I tanke kræfter og energi til endnu en dejlig feriedag.

Stor terrasse og smukke omgivelser med plads til leg

Det røde træhus ligger på en stor og velholdt græsgrund, og bare terrassen alene er 100 m² stor og omgiver stort set hele huset. Her er der ingen undskyldning for ikke at blive lidt solbrændt i den varme sommersol, og der er havemøbler og plads nok til alle.

Mens I soler jer og nyder den smukke udsigt, er der masser af underholdning til børnene og hunden. På den store græsplæne er der rig mulighed for leg og boldspil, og blandt de mindste feriegæster vil legehjørnet med gyngestativ, sandkasse og legehus blive et sikkert hit.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61948

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gemütliche Ferienhaus hat uns von der ersten Minute an begeistert. Es ist sehr liebevoll ausgestattet, wir denken, dass die Eigentümer regelmäßig persönlich vor Ort sind. Die Aufteilung ist perfekt. Am besten gefallen hat uns aber das phantastische Grundstück. Wir haben bereits für die nächsten beiden Jahre gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön aufgeteilt von den Räumen und gut ausgestattet! Wir sind das 2.Mal hier gewesen und haben bereits für 2024 im Sommer erneut dieses Haus gebucht! Sehr gut gefällt uns auch die, zum Teil überdachte Terrasse, damit man auch bei Regen draußen sitzen kann!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren das 9. Mal in diesem Haus und im September wieder. Uns gefällt es sehr gut. Leider kommt das Mobiliar in die Jahre. Vor allem die Betten. Die Matratzen sind sehr unbequem.


Esmark sagde
Die dänischen Matratzen sind im Vergleich zu den deutschen oft etwas weicher. Dies kann zuweilen zu Missverständnissen führen, da sie von einigen Gästen als durchgelegen wahrgenommen werden könnten. Um auf Nummer sicher zu gehen, haben wir dein Feedback umgehend an den Eigentümer weitergeleitet.
Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.622
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...