Stråtækt feriehus i naturskønne omgivelser til 4 personer i Fanø Bad

3.5
icon
icon
icon
icon

Nålevej 38, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71009
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I et dejligt roligt naturområde i Grøndal på Fanø ligger dette skønne sommerhus på Nålevej 38 og venter på at byde jer inden for til en afslappende ferie. “Jæger-huset”, som sommerhuset er kaldt, er et af de oprindelige jægerhuse i området, der med tiden er blevet udbygget og nu er 71 m2 stort. Feriehuset er senest renoveret i 2021 og har plads til 4 personer. Så om I er en lille familie eller 2 vennepar, kan I her finde ro og komme helt ned i gear.

Hyggeligt opholdsrum med brændeovn og lyse soveværelser

Det lille stråtækte feriehus indeholder alt, hvad I mangler, hvis I søger et roligt tilflugtssted i nærheden af naturen, hvor I kan få et velfortjent afbræk fra hverdagen. Når I træder ind ad hoveddøren, kommer I ind i et praktisk indgangsparti med opbevaring og plads til jakker og sko.

Går I videre ind i feriehuset, står I nu det åbne opholdsrum med køkken, spisestue og dagligstue i ét. Indretningen emmer af charme med et strejf af farver og hygge. Her er der god plads til samvær, også selvom nogle står i køkkenet. og andre sidder i sofaen.

I har her 2 soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng, og det andet er med 2 enkeltsenge, samt et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Opvarmningen er hurtig og effektiv med den moderne varmepumpe – alternativt er der i opholdsrummet en brændeovn, som på kølige aftenener ikke kun sørger for både varme og den perfekte følelse af hygge og afslapning. Læn jer tilbage og slap af, mens skæret fra brændeovnen oplyser stuen, og den behagelige lyd af knitren fylder rummet.

Hyggelige terrasser med havemøbler – og kun 1200 meter til stranden

Omkring feriehuset har I 3 skønne terrasser, hvorfra I kan nyde de solrige dage. Her står der havemøbler, solvogne og en grill til rådighed, så I her kan nyde jeres morgenkaffe og aftensmad i det fri. Desuden har I en hyggelig bænk med udkig.

Grøndalsområdet, som feriehuset er beliggende i, ligger i kort gåafstand til købmanden, så I ikke skal undvære friskbagte rundstykker eller dagligvarer. Med ferieadresse på Nålevej 38 er I også tæt på den smukke golfbane, og I har kun 1200 meter til stranden.

Direkte fra feriehuset kan I tage på smukke vandreture gennem den omkringliggende natur. Har I cyklen med eller måske lejet et par hos den lokale cykeludlejning, kan I også hurtigt og nemt komme ind til Nordby, hvor I har hyggelige butikker, caféer og restauranter.

Fanø Bad – Feriemekka på den skønne ø Fanø!

Stranden ved Fanø Bad er super for børnefamilier eller dårligt gående, da der her er nedkørsel med bil. Stranden strækker sig helt til Sønderho, så har I mod på det, kan I tage turen ned langs stranden på cykel og opleve den vekslende natur. Stranden indbyder til timevis af leg og aktiviteter og er især elsket af drageflyvere, ravsamlere, windsurfere, cyklister og one-wheelere.

Ø-ferie ud over det sædvanlige. På Fanø er der noget for store som små, og I vil bestemt her nyde roen og det charmerende ø-liv.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:71 / 1.834
Renoveret / Byggeår:2021 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...