Klassisk feriehus til 3 personer med kig til åbne vidder i Fanø Bad

2.5
icon
icon
icon

Nålevej 44, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71048
3 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af vejen, med kig til åbne vidder, ligger dette klassiske feriehus på Nålevej 44 og venter på at byde jer indenfor til en ferie i afslapningens tegn. Feriehuset ”Jægers-høj” ligger i naturskønne omgivelser i Fanø Bad, og er den ideelle base for en hyggelig parferie – og jeres hund er også mere end velkommen!

Charmerende og klassisk indretning med brændeovn

Feriehuset ”Jægers-høj” er lyst og venligt indrettet med komfortable møbler og plads til hygge. Her kommer samvær og nærvær rigtigt i fokus. Den hyggelige stue med indbygget spiseplads danner ramme om hyggelige stunder. Tænd op i brændeovnen og stream en god film eller serie via Chromecast, mens flammers skyggedans fylder rummet. Der er ingen danske tv-kanaler i feriehuset.

Feriehuset indeholder 2 soverum, hvoraf et er med dobbeltseng og det andet med køjeseng. Deslige er der 1 badeværelse med bruseniche.

I kan også roligt medbringe jeres tablet eller computer, da I her har gratis internetforbindelse, så I kan dele dagens oplevelser og billeder med dem derhjemme.

Flere små terrasser med gode havemøbler og storslået udsigt

Omkring feriehuset på Nålevej 44 finder I flere små hyggelige terrasser med havemøbler, så I uanset tidspunkt på dagen kan finde en solskinsplet. Læn jer tilbage i havemøblerne med en god bog og nyd lyden af fuglekvidder og den friske salte havluft.

Når dag bliver til aften, kan I tænde op i grillen og nyde aftensmaden på terrassen, alt imens I planlægger næste dags aktiviteter og udflugter.

Direkte fra feriehuset har I en storslået udsigt udover det rå og kuperede naturlandskab, hvor I vil kunne observere dyrelivet helt tæt på. Stranden finder I små 1200 meter fra feriehuset, og er bestemt et besøg værd.

Fanø – masser af aktiviteter og udflugter for enhver

Den lille ø i vadehavet byder på mange forskellige natur og kultur oplevelser. Tag et smut til Nordby eller Sønderho og gå på indkøb i de mange små specialbutikker med lækre lokale specialiteter. Øen byder på mange museer der alle er et besøg værd, og er I mere til naturoplevelser, ja så er I landet det rette sted. Tag på sælsafari på Galgerev og se de mange sæler hvile sig på sandbankerne, tag en tur til Fuglekøjerne og nyd udsigten fra udkigstårnet udover vadehavet.

Fanø nås via en 12 minutters sejltur fra Esbjerg.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71048

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne Lage des Hauses. Uriges , kleines Haus, was unseren Anspüchen voll genügt hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

In die Jahre gekommenes Ferienhaus, aber top Lage und sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ist hat Charme,ist für 2 Personen ideal,die Insel Fanö ist eine Reise wert,man hat seine Ruhe und kann sich gut erholen

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 1.802
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...