Feriehus til 6 personer med panoramaudsigt på Fanø

4
icon
icon
icon
icon

Kystvejen 14, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71070
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal familien eller vennegruppen på ferie i hyggelige omgivelser med den skønneste udsigt i Fanøs klitter – gerne i følgeskab med hunden, så behøver I ikke lede videre. På Kystvejen 14 i Fanø Bad får I klassisk sommerhusstemning for op til 6 personer fordelt på 129 m2. Herfra er der udsigt over Danmarks ældste golfbane og hav-kig fra første sal. Feriehuset ligger på den dejligste naturgrund i klitterne kun 100 meter fra en af Danmarks smukkeste strande.

Lys indretning og skøn terrasse

Det funktionelle og lyse køkken er bekvemt udstyret med opvaskemaskine, en separat 30 liters fryser samt induktionkomfur med ovn. En energivenlig varmepumpe findes også i huset.

I det hyggeligt indrettede alrum, hvor stue og spiseplads er forenet, står også en brændeovn, der fuldender feriestemningen med sin behagelige varme og beroligende knitren. Her i denne afdeling er der virkelig lagt op til, at I kan nyde hinandens selskab med et slag bræt- eller kortspil, se en film på tv eller bare fordybe jer med en god bog eller en kryds og tværs på sofaen.

Når I skal samle ny energi til de kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, der er indrettet enkelt med komfortable senge. Der er ingen fare for kødannelse, når I skal benytte badeværelset, for dem er der nemlig to af. Badeværelserne er lyse og moderneindrettede med indlagt gulvvarme, så ingen behøver at fryse om fusserne.

Feriehusets udeområde skal naturligvis også udforskes. Her kan I både nyde natur, vind og vejr samt samle fornyet energi under solens stråler. Den delvist åbne og overdækkede terrasse er indrettet med både havemøbler og solvogne. Her kan I læne jer tilbage og slappe af og måske tage en lille lur i det fri. Efterhånden som dagen går på hæld, kan I tænde op i grillen og nyde friske tilberedte lækkerier til lyden af fuglefløjt. Det er ferie der vil noget!

Fanø har det hele

I Fanø Bad er der flere shopping-muligheder, og her kan man også støbe lys, hvis børnene vil prøve dette. Man kan også benytte sig af Danmarks ældste golfbane fra 1901 eller et slag minigolf for hele familien, eller nyde en middag på det berømte Kellers Badehotel.

Fanø har det hele. Her er aktiviteter af alle slags fra ridning til sælsafari og blowkart. Desuden er der mulighed for mange forskellige kulinariske oplevelser med lokale råvarer i fokus – efter jord til bord princippet. Er man til musik og underholdning er det en god idé at tjekke ud, hvad der sker på Fanøs kulturhjerte, koncert og comedy stedet Realen.

Naturen og arkitekturen er også i en klasse for sig på Fanø, og der er mange vandre- og cykelruter at benytte sig af. Det er også muligt at komme på byrundvisninger i den gamle bydel i Nordby eller nede i Sønderho. Vil man rundt på knallertture, køres der i grupper rundt på øen med forskellige temaer, f.eks. en rute om de 350 historiske bunkere på Fanø.

 

*NB: Grundet den stejle trappe op til feriehuset fra parkeringspladsen, er dette hus ikke egnet til gangsbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71070

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren schon oft in Dänemark. Dieses Haus war bisher das Beste. Die Einrichtung ist sehr geschmackvoll zusammengestellt. Der Ausblick aufs Meer vom Balkon ist toll. Auch die Terrasse ist sehr gut gemacht. Wenn wir wieder nach Fanö fahren, würden wir das Haus gerne noch einmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes, geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus in toller Lage. Vom Balkon aus hat man aus der zweiten Reihe Meerblick über die Dünen. Die Ausstattung des Ferienhauses lässt keine Wünsche offen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Typisch dänisches, reetgedecktes Ferienhaus in zweiter Reihe zur Düne mit Blick auf die See. Gemütlich, mit tlw. geschlossener Sonnenterrasse und schönem Balkon (Nordseeblick), 2 Doppelbett-Schlafzimmern sowie einem Zimmer mit Ausziehbett (eher für Kinder, da sehr weiche Matratzen). Küche gut ausgestattet, Einrichtung im Haus sehr geschmackvoll. Praktischer, voll umzäunter Auslauf für Hunde (nicht direkt mit dem Haus verbunden. Haus kann beidseitig mit dem Auto erreicht werden, die steile Treppe auf einer Seite kann umgangen werden. Sehr empfehlenswert!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:129 / 960
Renoveret / Byggeår:2022 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...