Charmerende ferielejlighed blot 50 meter fra stranden

2.5
icon
icon
icon

Strandvejen 61A, 108, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71078
2 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis en charmerende ferielejlighed til 2 personer, beliggende i første klitrække med kun 50 meter til stranden – med den smukkeste panoramaudsigt ud over klitter og hav, kunne friste? Så led ikke længere, for det er lige netop det der tilbydes på Strandvejen 61A, 108 i Fanø Bad i Feriecenter Vesterhavet. Her er også en udendørs swimmingpool, der kan benyttes i sommerperioden. Jeres ferie starter allerede på altanen, hvor lyden af brusende hav og de skønneste solnedgange kan nydes på alle tider af året. Her er jeres hund også hjertelig velkommen.

Skønne stunder og strandnære aktiviteter

Den velholdte og hyggelige ferielejlighed giver adgang til et væld af fællesaktiviteter i Feriecenter Vesterhavet i form af blandt andet en sauna, en indendørspool, et vaskerum med tørretumbler samt et aktivitetsrum med blandt andet bordtennis og air-hockey. Desuden kan I hygge jer på udendørsarealerne med mulighed for at spille petanque på bane, hygge med udsigt ved borde og bænkesæt eller på grillarealerne. Eller hvad med en frisk svømmetur i den udendørs pool, der opvarmes via solvarme.

Ferielejligheden har et opholdsrum med komfortable møbler, hvorfra I kan nyde udsigten, hygge med en god bog eller et slag kort på sofaen eller bare Chromcaste en film. I det overskuelige og veludstyrede køkken er der køleskab med frostboks samt en opvaskemaskine til rådighed.

I badeværelset med bruseniche, er der indlagt gulvvarme, så ingen behøver at fryse om fødderne. Når I skal slappe af og samle ny energi, kan I søge mod soveværelset, der er indrettet med 2 stk. 90x200cm enkeltsenge.

På den overdækkede terrasse har I mulighed for at opholde jer i al slags vejr, året rundt, og bare nyde udsigten og dase i solvogne og havemøbler.

Naturskønne Fanø med mange oplevelser

Det er oplagt med mange strandture af forskellig karakter på jeres ferie i forhold til ferielejlighedens beliggenhed.  Her kan I samle rav, være en del af den årlige dragefestival i juni, der tiltrækker folk fra hele verden, eller bare nyde solnedgangene eller give jer i kast med en beachvolley kamp. Ved Fanø Bad finder I også Danmarks ældste golfbane med en 18 hullers bane, her er desuden tennisbaner, minigolfbane, gode shoppingmuligheder og flere spisesteder, der servicere lækkerier tilberedt af lokale råvarer.

Fanø er nem at komme rundt på. På vestsiden af øen kan I både cykle og køre i bil på de brede sandstrande, og ellers er der et udbygget cykelstisystem gennem de varierende landskaber der bringer jer fra Nordby til Sønderho.

NB: Den udendørs swimmingpool kan benyttes i perioden 1. juli – 1. september.
Der forefindes en rampe bag Blok B, for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71078

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienapartment für 2 Personen und Hund mit einer Ausstattung, die keine Wünsche offen lässt. Schlafraum, Bad (Dusche) und Flur sind klein und funktional, der Wohn- und Essraum mit Blick auf die Nordsee dafür großzügig und gemütlich eingerichtet.
Parken ist direkt vor der Tür möglich, der Strand ist zu Fuß erreichbar.
Also: Ankommen – Auto abstellen – Apartmenttür öffnen – aufs Meer blicken – URLAUB !!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche kleine Wohnung mit Meerblick. Viele Bücher und mehrere Regale mit Geschirr. Ein gemütliches Sofa und bequeme Betten. Es fehlt ein großer Topf und ein heiler Sonnenschirm. Das "Fenster" im Schlafzimmer wurde verschlossen sodass nur die kleine Luke zum Lüften bleibt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist ansprechend, freundlich, praktisch und hochwertig eingerichtet. Für Gäste mit Vierbeinern sind allerdings die weißen Sitzmöbel nicht besonders praktisch.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:44 / 0
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...