Skønt feriehus til 4 personer 500 meter fra stranden på Fanø

3
icon
icon
icon

Strandsøvej 18, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71086
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om ægte idyl og feriestemning, så er dette feriehus på Strandsøvej 18 i Fanø Bad måske det helt rigtige for jer. Dette charmende feriehus gennemgik i 2022 en renovering og fremstår nu lyst og rummeligt med den helt rette portion hygge. Her er plads til dejlige feriestunder for op til 4 personer i den skønne Badeby Fanø Bad – og er I til golf, venter jer danmarks ældste golfbane blot et stenkast fra feriehuset.

Charmerende indretning med brændeovn for optimal feriestemning

Dette skønne sommerhus er indrettet således, at I uanset hvad I foretager jer, kan være sammen herom. Her ligger det veludstyrede køkken med opvaskemaskine og separat 40 liters fryser i åben forbindelse til stue og spiseplads, der er indrettet i neutrale farver og emmer af sommerhusstemning.

Når dagen går på hæld, kan I trække jer tilbage til sommerhusets 2 soverum, der begge er indrettet med dobbeltsenge. Dertil kommer et lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme, så der ingen fare er for kolde fødder efter badet.

Sommerhuset opvarmes med varmepumpe, hvilket giver en energibesparende og effektiv opvarmning. For ekstra hygge stemning, er der i stuen også brændeovn, som udover en behagelig varme er med til at sætte prikken over i’et for en hyggelig aften foran fjernsynet med flammernes skyggedans hen over væggene.

Solrige dage på terrassen

Feriehusets terrasse svøber sig omkring feriehuset og er til dels både åben, overdækket og afskærmet, hvilket giver mulighed for altid at finde den perfekte plet i solen eller skyggen. Her forefindes der fine havemøbler, som I kan ligge og sole jer i eller blot sidde og nyde fuglefløjt og duften af sommer. Her er der også indrettet et lille udekøkken med håndvask, så det er nemt at tilberede lokale lækkerier på feriehusets grill samt en sandkasse til de små.

Fra jeres feriehus på Strandsøvej 18 har I blot omkring 500 meter ned til Vesterhavet, hvor I kan nyde skønne gåture langs vandkanten og nyde de smukke solnedgange, hvor himlen farves i et væld af rosa og orange nuancer, inden solen langsomt går til ro under bølgerne. Stranden er også oplagt at besøge for en tur i bølgen blå, ravsamling eller cykeltur.

For golfspillere har feriehuset en helt særlig placering med udkig til hul 14 og hul 17 og med kun 300 meter til klubhuset. Huset ligger direkte ud til Danmarks ældste golfbane, en 18 hullers Links bane, der bugter sig igennem den rå og vilde natur som Fanø har at byde på

For at komme til Fanø, går turen via Esbjerg, hvorfra færgeoverfarten tager ca. 12 minutter. På turen kan I være heldige at opleve nogle af de mange sæler, der ligger og slapper af på sandbanken ved færgelejet i Nordby.

 

Bemærk venligst* Da der er en smal trappe fra indkørslen til huset, er dette feriehus ikke egnet til gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71086

DE
D.
sagde , Deutschland

Es gibt nichts zu bemängeln. Alles zu unserer Zufriedenheit und in einer sehr schönen Lage.Sehr großzügiger Aussenbereich in sichtgeschützter ruhiger Lage.

DK
D.
sagde , Danmark

Rigtigt dejligt hus med hyggelig stemning, fin udsigt og godt “gemt” så det ligger privat bag træer og klitter. Fin sol terrasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus abgeschirmt vom Weg und den anderen Ferienhäuser durch viel Grün. Das Wohnzimmer ist gemütlich eingerichtet; die Küche ist mit allem, was man braucht, ausgestattet. Die Betten in den zwei Schlafzimmern sind bequem. Besonders schön sind die vielen Terrassen mit gemütlichen Sitzmöglichkeiten rund um das Haus.
Ab und zu schauen auch mal Rehe, Hasen und Rehe vorbei.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.802
Renoveret / Byggeår:2022 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...