Charmerende ferielejlighed med fantastisk havudsigt i Fanø Bad

3
icon
icon
icon

Strandvejen 61A, 120 st, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71102
2 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 50 meter fra Vesterhavets brusende bølger og forfriskende saltpust finder I denne skønne ferielejlighed, som er den perfekte base for jeres næste parferie på Fanø. Ferielejligheden ligger på Strandvejen 61A, 120 st og er en del af Feriecenter Vesterhavet i Fanø Bad, der tilbyder en lang række fællesaktiviteter, som I frit kan benytte. Med Fanøs smukke og beroligende natur lige udenfor hoveddøren åbner ferielejligheden op for en aktivitetsrig og naturskøn ferieoplevelse for 2.

Havudsigt fra forreste klitrække

Den charmerende ferielejlighed på overskuelige 44 kvadratmeter har en åben grundplan, der forbinder køkken og opholdsstue på allerhyggeligste vis. Køkkenet er udstyret med et køle/fryseskab, en smart mikroovn og en opvaskemaskine, der kan hjælpe jer, når opvasken trænger. Læn jer tilbage i opholdsstuens sofa og nyd hinandens selskab med en god film, mens aftensolen maler lejligheden i de smukkeste, glødende nuancer.

Soveværelset indeholder to enkeltsenge på 90×200 cm, hvor I kan samle energi til morgendagens næste ferieeventyr. Dertil er der et funktionelt badeværelse med bruseniche. Vaskemaskine og tørretumbler har I sågar også adgang til via det fælles vaskerum, som Feriecenteret tilbyder.

Fra den overdækkede terrasse kan I fra allerforreste klitrække nyde Fanøs smukke natur fra lejlighedens behagelige havemøbler og liggestole. Hvad end I ønsker at følge den smukke solnedgang eller blot nyde de lune sommeraftener, er det oplagt at sætte sig til rette her og nyde den salte havluft.

Aktivitetsrig ferie i naturskønne omgivelser

Den charmerende ferielejlighed er en del af Feriecenter Vesterhavet, som tilbyder en bred vifte af aktiviteter, så I kan skræddersy jeres ferieeventyr. Her kan I blandt andet både gøre brug af centrets indendørs poolområde med sauna eller den solopvarmede udendørs pool, eller slippe jer løs i aktivitetskælderen, hvor I finder airhockey, bordtennis og meget mere.

I centrets grønne oase har I mulighed for at tilberede mad på grill – måske lækkert lokalopdrættet kød kunne friste? I er velkomne til at tage for jer af oasens friske krydderurter, der sætter prikken over i’et på jeres næste kulinariske oplevelse.

Med blot 50 meter til Vesterhavet har I også rig mulighed for at sænke tempoet, og gå en tur i strandkanten mens solen går ned i horisonten. Bliv fortryllet af Fanøs smukke natur, der åbner sig for øjnene af jer, mens I mærker roen sprede sig. Med et ophold på Strandvejen 61A, 120 st kan I sammensætte jeres drømmeferie på Fanø – der er noget for enhver smag. Vi byder jer velkommen til jeres næste ferieeventyr på Fanø, Vesterhavets perle.

 

NB: Den udendørs swimmingpool kan benyttes i perioden 1. juli – 1. september.
Der forefindes en rampe bag Blok B, for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Det siger vores gæster om sommerhuset 71102

DE
D.
sagde , Deutschland

Es gibt kein anderes Ferienhaus auf Fanø, das so nah am Strand liegt. Das ist einmalig.
Man hat den Blick auf das Meer, den Strand und die Dünen, einfach traumhaft.
Die ganze Anlage ist zwar schon etwas in die Jahre gekommen, aber gepflegt.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:44 / 0
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...