NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt feriehus til 5 personer på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Hanevej 27, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71156
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Ønsker I at holde ferie i et klassisk dansk sommerhus med alle moderne bekvemmeligheder? Så har vi måske fundet det perfekte feriehus til jeres næste ferie. På Hanevej 27 i Fanø Bad ligger dette 70 m² store feriehus, der blev renoveret i 2024, hvor 5 gæster kan nyde nogle uforglemmelige dage.

Feriehuset ligger for enden af en blind vej, på en godt 1500 m² stor naturgrund, kun 500 meter fra den smukke Vesterhavsstrand og 1200 meter fra indkøbsmuligheder.

Lyst og moderne feriehus med vaskemaskine og tørretumbler

Straks, I træder ind i sommerhuset på Hanevej 27, vil I mærke feriestemningen. Det klassiske feriehus er lyst og moderne indrettet med 3 veludstyrede soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng. Det andet værelse har en enkeltseng, mens det sidste værelse har en køjeseng, som børnene helt sikkert vil elske. Efter at have fordelt sovepladserne i de tre tilgængelige soveværelser, kan I i ro og mag udforske resten af feriehuset.

I det charmerende feriehus er den hyggelige og lyse stue det naturlige samlingspunkt. Her er stue, køkken og spisestue kombineret i ét åbent rum, så hele familien kan nyde ferien sammen. Her kan I tilbringe aftenerne sammen, men alligevel hver for sig. Ved spisebordet er der masser af plads, så I kan samles til et brætspil.

Uanset om der bages eller laves mad i det lille, veludstyrede køkken, vil I føle jer godt tilpas. For en hyggelig aften kan I tænde op i brændeovnen. Tag plads i sofaen, se en film eller tag en bog frem, mens I nyder flammernes skær og den behagelige varme. Praktisk er det også, at den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Det hyggelige badeværelse er funktionelt og lyst indrettet med bruser. Til rådighed er der i sommerhuset både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien.

Stor terrasse med havemøbler, liggestole og gasgrill

Den over 1500 kvadratmeter store naturgrund giver mange muligheder for at tilbringe tid udendørs. Terrassen, der omgiver feriehuset, er delvist overdækket. Afhængigt af vejret og solens placering kan I altid finde en rolig plet i den friske havluft. Slap af på de komfortable liggestole, eller træk jer tilbage i skyggen på havemøblerne.

Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og afslutte dagen med en fælles grillmiddag. Med den korte afstand til Vesterhavet, kan I efter aftensmaden benytte lejligheden til en aftengåtur på den flotte strand i Fanø Bad, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Ferie på skønne Fanø

Fanø er meget mere end hyggeligt landsbyliv og smuk natur. Det er også et ferieparadis for strandelskere og solhungrende sommerhusgæster. Der er mange strande på Fanø, som alle har noget særligt at byde på. Der er strande for dem, der ønsker en klassisk strandferie i Danmark, strande for eventyrlystne og strande for dem, der søger store naturoplevelser og et rigt dyreliv.

Fanø, som er knap 16 kilometer lang og ikke engang 5 kilometer bred, kan let udforskes på cykel. Øen er så alsidig – hav, strand, klitter, skov og hede – der er så meget at opdage og opleve. De små byer Sønderho og Nordby inviterer til en hyggelig gåtur gennem de snævre, brolagte gader, hvor I kan nyde en softice, imens I lader jer besnære af landsbymiljøet og de mange lokale producenter af unikke specialiteter fra egnen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.517
Renoveret / Byggeår:2024 / 1957

Køkken:

Køleskab, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...