Dejligt sommerhus til 6 personer – kun 50 meter fra Rindby Strand

4
icon
icon
icon
icon

Havstien 22, Rindby

- Sommerhusnr.: 72022
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 50 meter fra Rindby Strand står dette dejlige sommerhus klar til en ferie for familien eller vennegruppen. I det firstjernede sommerhus på Havstien 22 i Rindby på Fanø er der plads til op til 6 personer, der sammen kan holde en skøn ferie tæt på vandet. Lad jer fortrylle af al den natur og kultur Fanø har at byde på.

Lys indretning med brændeovn

Indendørs i sommerhuset på Havstien 22 i Rindby på Fanø venter jer en lys indretning, der sammen med det skønne lysindfald skaber den helt rette ferieatmosfære for jeres ferie.

I sommerhuset er alrummet det helt store samlingspunkt, hvor hele ferieflokken kan samles til hyggelige feriestunder. Om I er sammen om at lave mad, spille spil eller se film – eller søger hver for sig, kan I stadig nyde hinandens selskab.

I alrummet står brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning, og spreder samtidig en dejlig varme i rummet. Derudover har I en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for behagelige indendørs temperaturer.

På sommerhusets 100 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, som I kan fordele jer på, når det er tid til at gå til køjs. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Fra morgenstunden slipper I for kolde fødder, da badeværelset har gulvvarme.

Stor, dejlig terrasse med udsigt

Udendørs byder sommerhuset på en stor, dejlig terrasse, hvor I kan tilbringe de solrige feriedage. Om morgenen kan I sidde på den østvendte del af terrassen med dagens første kop kaffe, mens resten af feriehuset stadig sover.

Som dagen skrider frem, kan I bevæge jer over på den sydvendte del af terrassen, hvor I kan nyde solen det meste af dagen. Find jer en god plads på terrassen i solen og læn jer tilbage i havemøbler og liggestole. Alt imens kan I høre bølgernes brusen i baggrunden.

Når det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker grillmiddag med saftige bøffer.

Bo 50 meter fra stranden

Fra sommerhuset har I kun 50 meter til stranden, der indbyder til gåture, drageflyvning og meget mere. I har heller ikke langt til jeres nærmeste indkøbsmulighed, der ligger 800 meter fra jeres ferieadresse på Havstien 22.

Udover stranden og havet er der også mange andre skønne naturoplevelser, I kan opleve i løbet af jeres ferie på Fanø. I kan blandt andet besøge klitplantagen, der er beliggende mellem Rindby og Sønderho. Her kan I enten til fods eller på cykel bevæge jer gennem plantagen, hvor I kommer helt tæt på den skønne natur.

For at komme frem til Fanø skal I først til Esbjerg, hvorfra I tager færgen til Fanø, der blot tager 12 minutter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72022

DE
D.
sagde , Deutschland

schönes gemütliches Haus.
Sehr gute Betten!!
Und so wie man sich ein Ferienhaus wünscht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist alles vorhanden, was das Herz begehrt, Sauber und in gutem Zustand.
Die Umgebung und die Insel sind traumhaft schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein wunderbar gelegenes Haus vorgefunden, das durch seine etwas höhere Lage einen tollen Blick in die Umgebung hat. Es ist sehr gemütlich und individuell eingerichtet und ist den ganzen Tag lichtdurchflutet. Wir haben uns von der ersten Sekunde an wie zuhause gefühlt. In sehr guten Betten haben wir ruhig und gut geschlafen und tagsüber die Terrassen ausgiebig genutzt. Ein Haus für pure Entspannung und zum Wohlfühlen!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.765
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...