Dejligt feriehus til 6 personer i Rindby på Fanø

3
icon
icon
icon

Gøgevej 10, Rindby

- Sommerhusnr.: 72063
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en læ fyldt grund omkranset af træer, venter dette skønne feriehus på Gøgevej 10 på at byde jer indenfor til en afslappende ferie for op til 6 personer. Her får I 3 gode soveværelser, brændeovn samt en lys og rummelig indretning. Med kun 600 meter til stranden og kort afstand til gåsehullerne, får I her en fantastisk beliggenhed helt for sig selv – dog tæt på aktiviteter.

Lys og let indretning med brændeovn

Den lyse og rummelige indretning, kombineret med den fantastiske beliggenhed, er et sandt plus. Her får I et skønt køkken alrum med spiseplads og brændeovn, hvor I kan hygge omkring spisebordet med et brætspil alt imens maden tilberedes i det funktionelle køkken, hvor der også er opvaskemaskine.

I alrummet sørger brændeovnen for varme og hygge, og I har herfra adgang til den lyse og rummelige stue med komfortable møbler, der har et fantastisk lysindfald fra de mange vinduespartier. Fra stuen har I adgang til to af feriehusets soveværelser, hvoraf et er med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.

I den anden ende af feriehuset venter jer husets tredje soveværelse med 2 enkeltsenge, samt feriehusets badeværelse med bruseniche. Her står også en vaskemaskine til rådighed til jer, så dagligdagens tøjvask nemt er klaret.

Udover brændeovnen, er der en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.

Skøn træterrasse og rig plads til hygge

Den store træterrasse, er indrettet med gode havemøbler, så I her kan tilbringe de varme sommerdage. Sæt jer til rette i solvognene med en god bog, og nyd roen og fuglenes kvidder fra de mange omkransende træer.

I haven forefindes såvel et borde og bænkesæt samt en sandkasse til familiens yngste. Når dag bliver til aften, kan I tænde op i grillen, og nyde aftensmaden under fri himmel.

Fra jeres adresse på Gøgevej 10, har I kun 600 meter til Rindby strand, der er særlig børnevenlig da der ofte er lavvande om sommeren. Her er der rig mulighed for at bade, bygge sandslotte, flyve med drage og meget mere. Her får I også en førsteklasses udsigt når solen går på hæld, og kaster de smukkeste pastelfarver på himlen.

Indkøb kan klares blot 1400 meter fra feriehuset i den lokale købmand. For gode shopping muligheder kan I besøge Nordby, der har mange gode specialbutikker, cafeer og restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72063

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu fünft in dem Ferienhaus zwei Erwachsene und drei Kinder, wir haben uns sehr wohl gefühlt. Natürlich gibt es immer Dinge die man selber anders machen oder gestalten würde in einem Ferienhaus. Ärgerlich war nur, dass wir nur eine Woche gebucht haben.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.848
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...