Gennemført 4-stjernet feriehus med brændeovn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Paradisvej 66, Rindby

- Sommerhusnr.: 72067
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en ferie for 4 personer, hvor hunden også er velkommen, så får I her på Paradisvej 66 i Rindby et gennemført klassisk feriehus, beliggende på den skønneste 3002 m2 store naturgrund, kun 450 meter fra havet – endda i ganske private omgivelser. Indretningen er topmoderne og holdt i klassisk nordisk stil med mange lysindfald. Feriehuset er renoveret i 2022.

Ferie i hyggens tegn

I sommerhusets 2 soveværelser kan I samle ny energi til kommende feriedage. Soveværelset i hovedhuset er udstyret med 1 dobbeltseng, og i soveværelset i det tilstødende anneks, der i øvrigt både har eget bad og toilet, er der 2 enkeltsenge sat sammen. Begge badeværelser har gulvvarme, så der behøver aldrig at være hverken kø til toiletterne eller kolde fødder i sigte.

Det funktionelle og indbydende køkken er indrettet med både opvaskemaskine, induktionskomfur med indbygget ovn samt en 40 liters fryser. Køkkenet ligger i åben forbindelse til spisekrogen og stuen, hvor der er plads til hele familien i den bløde og rummelige dasesofa.

Når der hygges med for eksempel spil, læsning eller en god film på tv i stuen, kan I også tænde op i brændeovnen, og lade den behagelige varme og de knitrende flammer fuldende feriestemningen. En luft til luft varmepumpe, sørger også for gode indendørs temperaturer på ganske energivenlig vis.

Skøn terrasse med havemøbler og grill

Nyd de solrige dage på den fantastiske træterrasse, der er bygget hele vejen rundt om feriehuset. Her kan I sidde afskærmet i læ for vinden, og der er også et overdækket område med havebord og stole. Terrassen er generelt rigt udstyret med havemøbler til alle former for afslapning, og der er også gjort klar til at man kan smide et par bøffer på grillen. En praktisk udebruser finder I også på terrassen, så I hurtigt kan blive kølet ned efter et solbad, eller bare få salt og sand skyllet af efter en dejlig badedag i havet.

Få en aktiv ferie fuld af oplevelser

På Fanø er der et bredt udbud af aktiviteter på alle tider af året. Øen er fantastisk til både cykel og vandreture. Desuden er badestrandene nogle af Danmarks bedste, bredeste og mest børnevenlige med lavt vand.

Der udbydes strandaktiviteter lige fra blokart til drageflyvning. Efter en efterårs- eller vinterstorm kan I også være heldige at finde havets guld i form af rav. Mange er på stranden om aftenen med ravlygter for at lede.

Fanø er kendt for sine store sælkolonier, man som tilrejsende kan komme ganske tæt på. I kan booke en sælsafari ud til kolonierne fra strandsiden i Sønderho eller fra bådsiden med sejlads fra Nordby. På Fanø er det også populært at tage på en guidet knallerttur rundt på øen. Man kan vælge forskellige ture, hvor man blandt andet kan høre om de 350 bunkere fra 2. Verdenskrig. Heste kan også lejes.

Er du til mad og shopping, er du kommet det helt rigtige sted hen. Fanø Bryggeri blev i 2021 kåret til landets bedste mikrobryggeri, og her foregår forskellige ølsmagninger og events året rundt. Generelt byder Fanø på kulinariske oplevelser for enhver smag og pengepung på spisesteder som for eksempel Pandekagehuset, Café Rudbecks, Kellers Badehotel, Fanø Krogaard eller på Sønderho Kro eller Nanas Stue. Det er altid en god ide at reservere et bord i højsæsonen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72067

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, aber sehr feines Ferienhaus für schöne Urlaubstage zu zweit. Sauna und Außendusche für den Luxus zwischendurch.
Kleine Schlafkammer, aber extra Ankleidezimmer mit Garderobe und Schrank.
Beste Terrassenverhältnisse für jedes Wetter, stellenweise überdacht, sonnig, ausladend und mit sehr guter Möblierung. Sehr gut geschützt und nicht einsehbar. Für Regentage lädt ein großes Sofa mit hervorragendem Blick in den Garten zum Kuscheln ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war toll. Sehr geschmackvoll eingerichtet, das separate Häuschen fand unser Sohn sehr cool. Einzige Kritikpunkte, aber das ist echt Jammern auf hohem Niveau: die Bäder sind sehr klein und es gibt keine Kleiderschränke (dafür aber ein Regal im Garderobenraum)

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super gelegen
Prima wenn man Ruhe und Entspannung sucht
Ich kann es eigentlich nicht weiterempfehlen…..
weil dann möchte ja jeder in diesem Haus Urlaub machen
Und dann ist es ja nur ausgebucht 😉
Ich komme auf jeden Fall wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:51 / 3.002
Renoveret / Byggeår:2022 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...