Fantastisk feriehus til 8 personer i Rindby på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkevejen 21, Rindby

- Sommerhusnr.: 72091
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus, hvor I kan holde en afslapningsfyldt ferie med plads til 8 personer? Så er feriehuset på Kirkevejen 21 i Rindby på Fanø det helt rette for jer. Her får I 4 soverum og 2 badeværelser samt et skønt udeområde. Med en beliggenhed tæt på Rindby strand, er dette feriehus den perfekte base – uanset årstid – til skønne strandture med gåture langs vandkanten.

Klassisk indretning med hyggefaktor i form af brændeovn

Sommerhusets 141 m2 er indrettet med nærvær og samvær i mente, samtidig med plads til ro og fordybelse. Her er det store køkken alrum sommerhusets hjerte, hvor I kan samles til sjove aftener med brætspil, filmaftener i de behagelige sofaer, eller familiemiddage tilberedt i det velindrettede køkken, der er integreret med stuen og spisepladsen. Køkkenet er indrettet med opvaskemaskine og mikroovn samt en 60 liters separat fryser.

I stuen er der mulighed for at tænde op i brændeovnen, for både at nyde den behagelige varme og synet og lyden af de knitrende flammer. Derudover har I også en varmepumpe der sørger for godt indeklima på energivenlig vis.

I sommerhuset venter jer 4 soverum, hvoraf de 3 er med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge, hvor I kan samle fornyet energi til næste feriedag. I sommerhuset er der desuden både vaskemaskine og tørretromler, så I kan få vasket tøj inden hjemrejsen.

Velvære i form af sauna og spabad

Feriehuset indeholder 2 skønne badeværelser med god skabsplads og bruseniche. Her er der naturligvis gulvvarme, så I ikke skal fryse om fødderne i de kolde vintermåneder.

Derudover er det ene indrettet med spabad, hvor I kan sætte jer til rette og lade feriestemningen sænke sig over jer. Derefter kan I hoppe en tur i saunaen, og lade varmen løsne op i musklerne. Det er ren velvære og afslapning på højeste plan.

Hygge og leg i charmende omgivelser

Udenfor er der også meget at byde på, da feriehuset er omkranset af en skøn terrasse der er afskærmet. Der er ligeledes en overdækket del, så I kan nyde terrassen i al slags vejr. Terrassen er indrettet med havemøbler og solvogne, så I rigtigt kan nyde de varme sommerdage.

Her venter jer også en grill, så I kan grille lokale specialiteter og nyde disse, mens familiens yngste hygger sig i sandkassen, på gyngen eller på den store plænegrund der indbyder til boldspil.

Feriehuset på Kirkevejen 21 i Rindby ligger ikke langt fra hverken hav eller indkøb, hvor det nærmeste indkøbssted ligger kun 200 meter væk. Rindby Strand ligger kun små 1300 meter fra feriehuset, og er derfor et oplagt udflugtsmål uanset årstiden. Her kan I tage en tur i bølgen blå, bygge sandslotte eller prøve kræfter med diverse strandsportsmuligheder. Derudover er der gode muligheder for at finde rav efter et godt blæsevejr, og et vidunderligt sted til en gåtur hånd i hånd lags vandkanten.

For at komme til Fanø skal I først en tur til Esbjerg hvorfra færgen sejler. Overfarten tager ca. 12 minutter, og I kan fra dækket være heldige at opleve de mange sæler der ofte hviler sig på sandbanken ved indsejlingen til Nordby havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72091

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus mit kurzem Weg zum Strand. Bei der Küchenaustattung ist etwas Handlungsbedarf nötig. Auch das Sofa sollte mal ausgetauscht werden, ist ziemlich durchgesessen. Betten sind super und auch genügend Stauraum in den Schränken der Schlafzimmer. Gute Terrassenmöblierung.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.955
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...