NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Strandnært feriehus på Fanø til 6 gæster

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nyby Klitvej 28, Rindby

- Sommerhusnr.: 72150
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Det charmerende feriehus på Nyby Klitvej 28 i Rindby tilbyder dig og din familie eller venner den ideelle plet, hvor I kan nyde afslappende dage ved Vestkysten. Med kun 75 meter til stranden og et boligareal på 145 m², renoveret i 2023, har I alle muligheder for en afslappende eller aktiv ferie ved Vesterhavet. Den moderne indretning omfatter mange bekvemmeligheder, herunder en obligatorisk slutrengøring, så I kan nyde din tid fuldt ud.

Hyggeligt feriehus med pejs og energibesparende varmepumpe

Det lyse, åbne opholdsområde i feriehuset indbyder til samvær og afslapning. Store vinduer skaber et dejligt lysindfald i rummet, mens hyggelige møbler og en stilfuld indretning skaber en afslappet atmosfære. Med ild i pejsen kan I også nyde feriestemningen i kølige aftentimer. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre måltider, herunder induktionskomfur og opvaskemaskine.

2 moderne badeværelser, begge med gulvvarme gør, at alle kan gøre sig klar i ro og mag. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I altid har frisk tøj, selv ved længere ophold. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. De 4 hyggelige soveværelser har plads til 6 personer. Efter en lang dag på stranden kan I hvile ud i de komfortable senge og få ny energien til næste dags oplevelser.

Afslapning på den overdækkede terrasse

Udendørsarealerne øger ferieoplevelsen. Her er både åbne-, afskærmede og overdækkede terrasser. Uanset om det er solskin eller let regn, kan I sidde hyggeligt udenfor, starte dagen med morgenmad i det fri og afslutte aftenen med et glas vin. Man kan altid finde en rolig plet at opholde sig på. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Den fremragende beliggenhed af feriehuset i Rindby gør det til et ideelt udgangspunkt for mange aktiviteter. Med kun 75 meter til stranden, kan I kan altid tage en spontan strandtur, en dukkert i Vesterhavet eller solbade. Med 1100 meter til indkøbsmuligheder, kan I også hurtigt købe ind til en grillaften eller hvad I ellers har brug for i den daglige husholdning.

Ferie på Fanø

Rindby, beliggende på idylliske Fanø, er en sand perle ved Vesterhavet. På Fanø oplever man de endeløse sandstrande, maleriske klitlandskaber og charmerende stråtækte huse. I Rindby finder I ro og smuk natur, mens man oplever den unikke kombination af traditionelt dansk ø-liv og moderne feriestemning. Uanset om I vil vandre, cykle eller bare slappe af på stranden, tilbyder Rindby og Fanø de ideelle rammer for en uforglemmelig ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72150

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein geräumiges, modernes Ferienhaus mit 4 Zimmern und 2 Badezimmern in der Nähe des Strandes. Eine grosse Terasse umrundet das ganze Haus.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 3.137
Renoveret / Byggeår:2023 / 1960

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...