NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt feriehus på Fanø med indhegnet have

3
icon
icon
icon

Lodne Bjerge 10, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73149
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til dette fine sommerhus, som er beliggende på Lodne Bjerge 10 i Sønderho, Fanø. Et hyggeligt feriehus til 6 gæster – ideelt til familie- og venneferien. Fra ferieadressen har I hverken langt til det indbydende Vesterhav eller Sønderho.

Hyggeligt feriehus til gode stunder

På Lodne Bjerge 10 venter jer dette lyse og fine sommerhus, som kan danne rammerne omkring en dejlig ferie. Indretningen er hyggelig, og feriehuset emmer af charme og varme. Særligt den fine stue indbyder til hyggelige stunder; her kan I spille brætspil eller se en god film takket være Chromecastet. Den energibesparende luft-til-luft varmepumpe sørger for et behageligt indeklima året rundt.

Det velholdte badeværelse er udstyret med bruser. Om aftenen kan I fordele jer i de tre hyggeligt indrettede soveværelser med dobbeltsenge og nyde en god nats søvn.

Skønne terrasser til afslappende stunder

Det fine feriehus er beliggende på en fin naturgrund og har 2 fine velanlagte terrasser. Terrassen er lukket, så I trygt kan lade hundene bevæge sig frit rundt. Havemøbler og grillen står klar til jer, så I kan nyde en dejlig middag under åben himmel.

Ferie på Fanø i Nordsøen

Det smukke feriehus ligger på sydspidsen af vadehavsøen Fanø i det idylliske Sønderho-område. Hvis du følger stien gennem hede og klitter, kommer du efter en kort gåtur til øens kilometerlange sandstrand. Her kan man gå ture med sin hund, forfriske sig i Vesterhavet og dyrke vandsport. De, der elsker lidt mere action, kan prøve en tur i en blokart.

Generelt er det en god idé at tage cykler med eller leje nogle, da det er den nemmeste måde at udforske Fanø på. Talrige cykel- og vandrestier går på kryds og tværs af øen og fører dig gennem landsbyer med de typiske fiskerhuse og lokale butikker. Fanø er også kendt for sine mange kulturoplevelser, som musikarrangementer, festivaler, kunst og museer med mere. Der er noget for enhver smag på Fanø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 73149

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche, mit Liebe und Stil eingerichtete kleine Fewo mit sehr guter Küchenausstattung. Ideal für entspannten Urlaub zu zweit und mit Hund. Haben uns in der Woche sehr wohl gefühlt, die zweite Wohnung im Gebäude war aktuell nicht bewohnt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 800
Renoveret / Byggeår:2024 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, klinker Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...