Charmerende sommerhus med sauna på naturskøn grund

3
icon
icon
icon

Vestervej 31, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80151
7 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Vestervej 31 i Toftum på Rømø findes dette charmerende stenhus med stråtag, der er beliggende på en naturskøn grund bag en klit og med en vidunderlig udsigt over de omkringliggende marker. Omgivet af en 2400 m² stor naturgrund er dette sommerhus et sandt fristed, kun 3,3 kilometer fra havet og med nærmeste forretning kun 2,5 kilometer væk. Her inviteres I til en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor I kan nyde roen og de naturskønne omgivelser på Rømø.

Et sommerhus med alt, hvad hjertet begærer

Dette skønne sommerhus er ideelt for op til 7 personer, så I kan dele jeres næste ferieeventyr med familiemedlemmer eller venner. Og tag gerne jeres hunde med (maks 2 stk.), de er også velkomne. Grundplanen er på 86 m², og fordeler sig på et stort, åbent køkkenalrum, 3 soveværelser med skønt lysindfald, et badeværelse med en lækker sauna og en lille entre med både vaskemaskine og tørretumbler.

Køkkenet er veludstyret med både køleskab, fire kogeplader, ovn og en mikrobølgeovn, så I frit kan udforske jeres kulinariske færdigheder. Og når I har tryllet i køkkenet, kan I sætte service i køkkenets opvaskemaskine, så opvasken hurtigt og nemt er ordnet for jer. Sommerhuset er ligeledes udstyret med en energibesparende varmepumpe, så I kan nyde både komfort og bæredygtighed under jeres ophold.

Hyggelige, rolige omgivelser

Efter en dag med talrige oplevelser i Toftum på Rømø, kan I slappe af på sommerhusets åbne terrasse, der er udstyret med komfortable havemøbler og en grill, så I kan nyde de naturskønne omgivelser med lyden fra den sydende grill, mens solen danser over himlen.

Hvis I er mere til indendørs hygge, så byder Vestvej 31 ligeledes op til skønne aftener omkring brændeovnens gnistrende flammer, mens I slapper af foran fjernsynet med både danske tv-kanaler og en DVD-afspiller, så I kan nyde jeres yndlingsfilm i ro og mag. Og med trådløst internet til rådighed kan I nemt holde jer opdaterede og dele jeres ferieoplevelser med dem derhjemme.

Naturskønne oplevelser for hele familien

Vi kan anbefale, at I tager en smuttur til både Havneby og Lakolk, der er de to største byer på Rømø. Her kan I i sommerhalvåret opleve den store dragefestival på stranden, hvor himlen bliver iklædt af tusindvis af drager i alle regnbuens farver. I kan også deltage i det velbesøgte Rømø Motorfestival, som tiltrækker fart- og bilentusiaster fra hele verden. Både til Rømø Dragefestival og Rømø Motorfestival er I sikret god underholdning og unikke oplevelser for hele familien.

Den nærmeste badestrand er ved Lakolk, der ligger 4 kilometer herfra.

Vi byder jer velkommen til jeres næste naturskønne og oplevelsesrige ferieeventyr på Vestervej 31 i Toftum på Rømø!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2003 / 1970

Køkken:

Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...