16-personers sommerhus med vildmarksbad på Rømø

3
icon
icon
icon

Søvej 1, Toftum, Rømø

- Sommerhusnr.: 80161
16 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Når I kommer over Rømødæmningen, vil sommerhuset her på Søvej 1 være et af de første feriehuse, der møder jer på øen. Sommerhuset byder plads til op til 16 feriegæster samt 2 hunde, som kan nyde ferietiden sammen. Ved sommerhuset er der et vildmarksbad, der er helt ideelt til afslapning efter en oplevelsesrig dag i den skønne natur.

Rummeligt feriehus til 16 personer

Sommerhusets 243 m² fordeler sig på 2 plan, hvoraf I i stueplan blandt andet finder det veludstyrede og rummelige køkken, hvor I kan kokkerere gode måltider i løbet af ferien. Maden kan nydes ved spisebordet, og mens opvaskemaskinen efterfølgende klarer opvasken, kan nogle lægge puslespil ved bordet, mens andre slapper af i sofaen i den tilstødende stue.

Der er en energibesparende varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af. For ekstra hyggelig feriestemning kan I også tænde op i sommerhusets brændeovn, der er placeret ved spisepladsen.

De 16 sovepladser er fordelt på 7 gode værelser, hvoraf der er 7 dobbeltsenge samt 2 enkeltsenge.

Sommerhuset har hele 2 badeværelser med gulvvarme samt et gæstetoilet. Som et ekstra plus er det ene badeværelse indrettet med et spabad til afslapning og velvære. I sommerhuset finder I også vaskemaskine og tørretumbler, som I kan benytte jer af i løbet af ferien.

Terrasse med vildmarksbad

Sommerhuset ligger på en fin naturgrund med en skøn terrasse, hvor I kan nyde de lune sommerdage. Her står både havemøbler, liggestole og grill klar til jer. Dagen skal derfor naturligvis sluttes af med et lækkert grillmåltid.

Efter maden, og inden sengen kalder, kan I gå en tur i sommerhusets vildmarksbad. Uanset vejret er det altid et hit med en tur i det varme vand.

Aktiviteter på ferieøen Rømø

Sommerhuset ligger på den populære ferieø Rømø, der byder på et bredt udvalg af aktiviteter og seværdigheder for hele familien.

Sommerhuset ligger 500 meter fra Vadehavet, mens den nærmeste badestrand, Lakolk Strand, ligger 4 kilometer herfra. Her er der mulighed for at køre i sandet med bilen, da det meste af sandet på stranden er meget hårdt. Ellers er her blandt andet også god plads til at flyve med drage, og hvis I ikke har en med hjemmefra, kan I tage en tur i Lakolk Butikscenter, hvor I helt sikkert kan købe en til ferien.

Til en udflugt kan det anbefales at tage på sæl- eller østerssafari, og til naturelskerne er Kirkeby Plantage et besøg værd. Her ligger Spidsbjerg, hvorfra I har Rømøs smukkeste udsigt.



Soverum:7
Bolig-/Grundareal:243 / 2.134
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...